Ana sayfa Haber Logitech Yeni Zone Kulaklıklarını Duyurdu

Logitech Yeni Zone Kulaklıklarını Duyurdu

330
0
PAYLAŞ
Logitech
Logitech

Logitech, Zone Kablolu Kulaklık kullanıcılarına en doğru çözümü sunmaya devam ediyor. Microsoft Teams sertifikalı Zone Kulaklık Serisi ile, kesintisiz görüntülü aramaların kalitesini ve keyfini daha da artırmayı amaçlıyor. Logitech Zone kulaklıkları ister açık bir ofiste ister evden çalışılsın, kullanıcıların daha iyi odaklanmasına ve daha verimli çalışmasına imkân sağlıyor.

Logitech Görüntülü İş Birliği çözümlerini genişletiyor: Kişisel çalışma alanları için Logitech Zone kablolu kulaklıklar…

Zone Kablolu Kulaklık hem Unified Communications (UC) hem de Sertifikalı Microsoft® Teams sürümlerinde ile sorunsuz çalışıyor. Kulaklık ve mikrofon seti ayrıca Zoom gibi popüler arama uygulamalarıyla kullanabiliyor. En iyi görüntülü iletişim deneyimi için Zone Kablolu serisi Logitech Webcam’ler ile uyumlu bir şekilde kolayca çalışıyor.

Yeni Zone Kablolu Kulaklık, optimum ses kalitesindeki aramalar veya daha kaliteli bir müzik deneyimi için birinci sınıf ses sürücüleriyle tasarlandı. Kulaklıklar sesi kısmak, oynatmak veya duraklatmak için şık bir kablo üzeri denetleyicisi ve dolaşmayan bir kabloya sahipken, çok yönlülük sunan USB Type-A veya Type-C bağlantısı içeriyor ve Logi Tune mobil ve masaüstü uygulamalarıyla uyumlu çalışıyor.

Zone Kablolu Kulaklıkların Microsoft Teams sürümü benzersiz bir Teams UI ve in-line kontrol düğmesi içeriyor. Bu sayede tek ve uzun bir tıklamayla Microsoft Teams toplantısı başlatmak, Teams çağrısını cevaplamak veya Cortana® ile ses becerilerini kolaylaştırarak kullanmayı mümkün oluyor.

2020 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here