Ana sayfa Haber 2020 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2020 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

35460
0
PAYLAŞ
Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar
Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2020 yılının başlangıcı oldukça yavaş geçiyor diyebiliriz. Şubat ayı geçtiğimiz sene ile karşılaştırdığımız zaman son derece sönük geçiyor demek doğru olur. Bu aylistemize giren 8 oyundan sadece 2 tanesi özgün oyun.

Dawn of Fear

Çıkış Tarihi: 3 Şubat

Platformlar: PS4

Şubat ayına Resident Evil benzeri bir oyun ile başlıyoruz. Listemizdeki özgün oyunlardan bir tanesi. Oynanışa baktığımız zaman Alex adındaki ana karakteri evine dönüp doğaüstü olaylar ile uğraştığını görüyoruz. Oyun sadece Playstation 4 için çıkışını yapıyor.

Life is Strange 2: Complete Season

Çıkış Tarihi: 4 Şubat

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Life is Strange 2’in ilginç hikâyesini tek tek her sezon oynamak yerine tek seferde başlayıp bitirmek isteyenler için Complete Season bu ay çıkışını yapıyor. Sean ve Daniel’in hikayesini deneyimlemek isteyenler için güzel bir fırsat.

Yakuza 5

Çıkış Tarihi: 11 Şubat

Platformlar: PS4

Yakuza 5 The Yakuza Remastered Collection’ın bir parçası. Bu sefer beşinci oyun yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Başarılı bir aksiyon macera oyunu olan Yakuza 5 sadece Playstatin 4 için çıkacak.

Street Fighter V: Champion Edition

Çıkış Tarihi: 14 Şubat

Platformlar: PC, PS4

Bu ay listemize giren 3 dövüş oyunundan biri oluyor Street Fighter V: Champion Edition. Orjinal oyuna sahip olanların şimdiye kadar çıkan tüm ek içeriğe sahip olmasını sağlayan bir yükseltme paketi bu. 2016’dan beri çıkan tüm içeriğe sahip olmak isteyenleri tercih edebileceği bir yükseltme.

Darksiders Genesis

Çıkış Tarihi: 14 Şubat

Platformlar: PS4, Xbox One, Switch

Darksiders Genesis geçtiğimiz aylarda PC platformu için çıkışını yapmıştı. Oldukça iyi notlar alan oyun bu sefer konsollar için çıkışını yapıyor. Darksiders dünyasına farklı bir bakış açısı sunan oyunda Strife ile oynuyoruz.

Hunt: Showdown

Çıkış Tarihi: 18 Şubat

Platformlar: PS4

Bu ay PC Platformunda transfer olan bir başka oyun ise Hunt: Showdown. Hem diğer oyunculara hem de oyundaki doğaüstü yaratıklara karşı mücedele ettiğimiz oyun acımasız oyun mekanikleri, kasvetli ve umutsuz atmosferi ile bir çok oyuncunun beğenisi toplamış durumda.

Devil May Cry 3: Special Edition

Çıkış Tarihi: 20 Şubat

Platformlar: Switch

Devil May Cry 3: Special Edition daha önce diğer platformlar için yenilenmiş olarak çıkmıştı. Ancak bu sefer Switch platformu için geliyor.

Samurai Shodown

Çıkış Tarihi: 25 Şubat

Platformlar: Switch

Listmizdeki bir başka dövüş oyunu. Sevilen Samurai Shodown oyunu bu sefer Switch platformu için çıkışını yapmaya hazırlanıyor.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Çıkış Tarihi: 28 Şubat

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

One Punch Man oldukça sevilen ve beğeni toplayan bir manga ve anime serisi. Baş kahraman Saitama sadece tek bir kez yumruk atarak karşısına çıkan her düşmanı yenebilen son derece güçlü ancak bir o kadar komik bir karakter. Durum böyle olunca bu karakterin bir dövüş oyununda nasıl yansıtılacağını göreceğiz.

Fortnite Pelin Su Görev Rehberi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here