Ana sayfa Haber Anthem İle İlgili Güzel Açıklamalar Var

Anthem İle İlgili Güzel Açıklamalar Var

750
0
PAYLAŞ

Anthem sanırım büyük hype yaptığım oyunların başında geliyor. Bioware ve EA markası altında çıkacak olan sci-fi loot-shooter türünde ki oyunu merakla bekliyorum. Bu bekleyiş süre dursun firma yetkilileri tarafından biz oyuncuları rahatlatacak bir kaç açıklama var.

Oyunun geliştiricilerinden yapılan açıklamaya göre; oyuncuların sadece kozmetik satın alabileceklerini, bunun dışında oyunun hikaye kısmına dayanan her şeyin bedava olacağını belirtmekteler. Anlaşılan Bioware oyunu aylarca canlı tutmaya çalışarak, daha uzun bir oyunu oynama süresi elde etmeyi amaçlıyor.

Anthem yapımcısı Mark Darrah’ın iddialı sözleri bizleri sevindirmeye devam ediyor. Oyun içi kutu açma gibi bir işlemin olmayacağını, ve parayla alınan herhangi bir kozmetiğin oyunu oynayarak elde edilebileceğini de ekledi.

Son seviye uğraşlar olarak dillendirdiğimiz “Endgame Content” içeriklerini kapsayan kale saldırıları, alışık olduğumuz çoklu oyuncu desteğiyle yaptığımız görevler olacak. Bunun için bir grup kurup, iyi koordine olacağınız 4 kişilik takımınıza verilen en zorlu görevleri yapacakmışız. Mike Gamble’ın söylediğine göre bu zorlu görevlerin arkasına konulmuş kozmetikleri başka bir yerden de alabiliyormuşuz, ama donanım ve silahlarınız sadece bu kale görevlerine özel olacakmış.

Uzun lafın kısası kozmetik olarak son seviye etkinliklerden düşen parçaları parayla alabileceğiz, ama donanım ve silahların sadece kale görevlerine özel olduğunu ve anca bunları bitirerek elde edebileceğimizi belirtmekteler.

Bu açıklamalar sonunda açıkçası Anthem’a olan ilgim bir nebze daha artmış bulunuyor.

Monster Hunter: World Silah Rehberi | Sword and Shield

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here