Ana sayfa Haber Brendan Greene PUBG’yi Bırakıyor

Brendan Greene PUBG’yi Bırakıyor

1700
0
PAYLAŞ

Brendan Greene, ya da oyuncuların asıl bildiği adıyla “PlayerUnknown” PUBG geliştirme ekibinden ayrıldığını ve şirkette başka bir rol üstlendiğini açıkladı.

Bugünkü bir bildiriyle Brendan “PlayerUnknown” Greene, PUBG Corp.’daki Özel Projeleri denetlemek için PUBG geliştirme ekibinden ayrıldığını açıkladı. Brendan Greene, Amsterdam ofisinde araştırma ve oyun geliştirmeye odaklanan bölüm ekibine başkanlık edecek.

“Yeni teknolojiler, araçlar, oyun oynama, deneme ve oluşturma görevimiz; ama benim için, bundan daha fazlası. Oyun geliştiricileri ve araştırmacılardan oluşan bir ekiple birlikte oyun alanı içinde yeni etkileşim ve bağlantı olanaklarını keşfedeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Çevrimiçi deneyimler ve alanlar, bizi yalnızca 30 yıl önce bir bilgisayarın önünde oturduğumda hayal ettiğim şekilde bağlayabilir. Ve PUBG Özel Projelerinde işimizi yönlendiren başkalarını birbirine bağlamanın hayalleridir. Bu yeni yolculuğa yeni bir şehirde yeni bir ekiple başlamak, tekrar oyun oynamak ve geleceğin neler olacağını görmek için sabırsızlanıyorum. ”

Greene şimdi oyunun danışmanlığı yaratıcı direktörü olarak görev yapacak ve şu anki sanat direktörü Taeseok Jang geliştirme ekibinin başına geçecek.

Anthem Javelin Rehberi | Colossus

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here