Ana sayfa Haber Conan Exiles Funcom’un Son 25 Yılda En Çok Satan Oyunu Oldu

Conan Exiles Funcom’un Son 25 Yılda En Çok Satan Oyunu Oldu

1082
0
PAYLAŞ

Conan Exiles, Funcom’un en hızlı ve en çok sattığı oyunu oldu.

Funcom’un yapmış olduğu açıklamada açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles’in 1.4 milyon kopyanın üstüne çıktığı belirtildi. Bu rakam ile birlikte oyun stüdyonun son 25 yılda en hızlı ve en çok sattığı oyun oldu.

Daha önce ki rekor 2008 yılında çıkan, çıkışının üç yıl ardından 1.4 milyon rakamına ulaşan Age of Conan: Hyborian Adventures oyunuydu. Conan Exiles çıkışının ardından bu rakamı Age of Conan’ın yarı süresinde geçmiş görünüyor.

Ayrıca Funcom tarafından Geçtiğimiz günlerde oyun için 23 Ağustos tarihinde çıkacak olan bir indirilebilir içerik açıklandı.

Oyun için çıkacak olan eklenti paketinin ismi Jewel of the West olacak. Aquilonia temalı kıyafetler, mobilyalar ve bina tiplerine ulaşabileceğimiz eklenti paketiyle birlikte oyuna 25 yeni zırh parçası, 39 bina parçası, 9 yeni silah modeli ve 5 savaş boyası oyuna eklenecek.

Gelecekte Oyunda Bizleri Neler Bekliyor

Oyunun geliştiricilerinden Joel Bylos’un yapmış olduğu açıklamayla birlikte Ağustos ayında yeni eklenti paketi ile ya da sonrasında yeni özelliklerin oyuna ekleneceği belirtildi. Oyuna hayvanları ehlileştirme özelliğinin yakında ekleneceği, bu hayvanların binek, koruma ve materyal taşıma aracı gibi özel görevlere kullanabileceğimiz açıklandı.

Gelecek olan bu yamanın bütün oyun platformları için ücretsiz olacağı da açıklananlar arasında.

The Division 2 ile Gelecek Olan Yeni Mod Sistemi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here