Ana sayfa Haber CORSAIR VIRTUOSO RGB Kablosuz Kulaklığını Duyurdu

CORSAIR VIRTUOSO RGB Kablosuz Kulaklığını Duyurdu

475
0
PAYLAŞ

PC oyun ve çevre birimleri bileşenlerinde dünya lideri olan CORSAIR, bugün CORSAIR VIRTUOSO RGB Kablosuz ve VIRTUOSO RGB Kablosuz SE ile yeni, birinci sınıf oyun kulaklığı serisini duyurdu. Oyun kulaklıkları ve yüksek kaliteli kulaklıklar arasındaki boşluğu kapatırken, VIRTUOSO RGB Wireless, ayrılabilir bir yayın sınıfı mikrofonun yanı sıra, 20Hz-40.000Hz’lik şaşırtıcı bir ses frekansı aralığı sunarak benzersiz bir ses ve ses kalitesi sunuyor.

VIRTUOSO RGB Wireless, bir oyun kulaklığının sunduğu en doğru ve etkileyici ses kalitesi için tasarlanmıştır. Olağanüstü performans için +/- 1dB toleransla dikkatle eşleştirilen bir çift yüksek yoğunluklu 50mm neodimyum ses sürücüsü sayesinde, VIRTUOSO RGB Wireless, 20Hz – 40.000Hz’de tipik oyun kulaklığının iki katına sahiptir.

Geleneksel kulaklıklar bir bağlantı türüyle sınırlı olsa da, VIRTUOSO RGB Wireless çok çeşitli kaynaklara bağlanmak için üç farklı yöntem sunuyor. PC’nize SLIPSTREAM WIRELESS teknolojisi ile yüksek hızlı, sarsılmaz bir sinyal için bağlanın ve odanın herhangi bir yerinden 60ft menzile kadar tamamen açılmadan oynamanıza izin verin.

En yüksek ses kalitesi için, hem yüksek kalitede 24bit / 96kHz ses hem de etkileyici 7.1 surround ses sağlamak için USB üzerinden takın. Son olarak, evrensel bir 3,5 mm dört kutuplu konektör, DAC’lerden ve müzik çalarlardan konsollara ve mobil cihazlara kadar en geniş cihaz yelpazesiyle uyumluluğu sağlar.

Güncel Donanım Haberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here