Ana sayfa Haber Dauntless Charrogg Egzotikleri Duyuruldu

Dauntless Charrogg Egzotikleri Duyuruldu

958
0
PAYLAŞ

Bir süredir Dauntless yol planında Charrogg temalı egzotik silah ve zırh geleceği biliniyordu. Ancak bu duyurunun Temmuz sıcaklarını ortasında yapılmış olması ise son derece manidar olmuş. Rezakiri ve Shrowd temalı egzotiklerden sonra artık Charrogg temalı egzotiklere kavuşacağız.

The Skullforge

İlk egzotik diğerlerinde olduğu gibi bir kafa zırhı yani bir miğfer. Miğfer savaşa başladığımız zaman alevlerin miğferden yükseldiğini göreceğiz. Artarda başarılı birkaç vuruş yaptıktan sonra ise akkor bir hale gelecek. Peki oyun içinde bize ne faydası olacak mı diyorsunuz? Behemoth’a vurulan hasarın bir kısmı stamina olarak geri dönecek. Bu geri dönen stamina ise ilk harcanan kısımdan olacak. Staminayı su gibi içen avcılar için ilgi çekici olmuş diyebiliriz.

Molten Edict

Mızrak ve Kılıç egzotiğinden sonra ilk Çekiç egzotiği ile karşı karşıyayız. Çekiçlerde olduğu gibi mermi ateşlemek yerine eriyik lav göndereceğiz. En yakındaki Behemotha hedef alıp giden lav bombaları atmakta mümkün. Bunlara ek olarak Charrogg gibi lav küreleri de atabileceğiz.

The Godhand ve The Hunger’dan sonra yeni bir silah egzotiğine kavuşuyor olmak güzel olacak. Özellikle Çekiç kullanan oyuncular için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Henüz açıklanmamış olsa da buz ve elektrik egzotik silah ve miğferlerini beklemeye başlayabiliriz.

Yeni egzotiklerin ne zaman geleceği tam olarak belli olmasa da ağustos ayı içerisinde olacağı açıklanmış.

Dauntless Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here