Ana sayfa Haber Diablo Hakkında Dedikodular Durulmuyor

Diablo Hakkında Dedikodular Durulmuyor

875
0
PAYLAŞ

BlizzCon’daki hayal kırıklığının ardından Diablo hakkındaki dedikodular durulmuyor. Yeni oyunun geliştirildiğine dair ortaya atılan iddialar Blizzard tarafından yalanlamasına rağmen konu durulmuş değil.

BlizzCon’da yaşanan hayal kırıklığının ardından her köşeden yükselen Diablo 4 açıklamalarının ardından Kokatu yazarı Jason Schreier konuyu derinlemesine incelemiş durumda. Schreier 11 Blizzard çalışanıyla yaptığı röportajında bulunan iki detay bizleri meraklandırdı.

Hades Projesi

Röportajda Reaper of Souls başında bulunan Josh Mosqueira’nın Blizzard’dan ayrılmadan önce 2014-2016 yılları arasında Hades kod isimli bir proje üzerinde çalıştığı ve projenin bildiğimiz Diablo’dan oldukça farklı olduğuna değinilmiş durumda. Hades’in Souls-Like olarak adlandırılan Dark Souls benzeri üçüncü kişi bakış açısına sahip bir oyun olacağı fakat projenin iptal edildiği ve bu iptalin Josh Mosqueira’nın Blizzard ile yollarını ayırmasına sebep olduğu da değinilenler arasında.

Diablo III’ün kötü çıkışının ardından Reaper of Souls oyuncuların beğenisi kazanmıştı.
Fenris Projesi

Kotaku yazarı Schreier’in yaptığı ropörtaj da isimini belirtmediği kaynağı geliştirici takımının şu an kod ismi Fenris olan bir proje üzerinde çalıştığını açıklamış. Fenris’in Diablo’dan daha karanlık daha korkutucu temaya sahip olduğuna değinen Blizzard çalışanı Destiny oyunundan etkilenildiğini ve oyuncuların buluştuğu bir merkez nokta olacağı gibi detaylardan bahsediyor. Ayrıca Fenris projesinin çok erken bir aşamada olduğu ve 2020 öncesinde herhangi detayın karşımıza çıkmayacağı da değinilen noktalardan.

Elbette Blizzard’ın her fırsatta bu tarz haberleri yalanladığı göz önüne alındığında yapılan detaylı araştırmanın sonucu büyük bir bilinmezliğin ardında kalıyor. Fakat Diablo Immortal faciasının ardından Diablo tarafında sular kolay kolay durulmayacak gibi görünüyor.

DayZ Sonunda Alfa Sürecinden Çıkıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here