Ana sayfa Haber Frostpunk Yol Haritası Belli Oldu

Frostpunk Yol Haritası Belli Oldu

1321
0
PAYLAŞ

Frostpunk çıktığı ilk günden beri şehir kurma türüne getirdiği başarılı yenilikler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Oyunun bu kadar başarılı olmasının ardından yapımcılar düzenli olarak yeni içerik getirme sözünü vermişlerdi. Görünüşe göre bu sözlerini tutmaya kararlılar. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile 2018 yılı için yol haritası açıklandı.

Survivor

Oyunu en zor seviyede bitirenler için tasarlanan yepyeni bir zorluk seviyesi. Kutupların ortasında bizi terletecek olan bu güncelleme haziran ayında geliyor.

People & Automatons

Şehirde yaşayanların ve automatonların isimlerini değiştirmek isteyenler için gelecek olan güncelleme.

The Builders

Kendine özgü hikayesi ve zorlukları olan yeni bir senaryo. Adına bakınca sanki oyundan öncesini ele alacak gibi duruyor ancak çıkmadan kesin olarak bilemeyeceğiz.

Endurance

Asıl oyunun en büyük eksikliği sandbox modunun olmayışıydı. Endurance ile Frostpunk’a özgü bir sandbox moduna kavuşacağız.

Winter Snapshots

Bu güncelleme ile şehrimizin fotoğraflarını çekebileceğiz. Sadece bu açıklama bizi heyecanlandırmasa da bu güncelleme ile özel bir sürprizin geleceği açıklamasında bulunmuş yapımcılar.

Tüm bu güncellemeler sadece 2018 yılı için planlanan içerik haritasına ait. Ancak 2019 yılı içinde Frostpunk’a birçok yeniliğin geleceğini bekleyebiliriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here