Ana sayfa Haber Heroes of the Storm: Echoes of Alterac Duyuruldu

Heroes of the Storm: Echoes of Alterac Duyuruldu

1180
0
PAYLAŞ

Heroes of the Storm için yeni gelecek olan güncelleme Echoes of Alterac duyuruldu. Alterac denildiği zaman eski World of Warcraft oyuncuları bir duraksayacaktır. PvP oynayanların bir kısmının çok sevdiği kalanlarının ise koşarak uzaklaştığı bir yerdi Alterac Valley. Hatta 1 günden fazla süren kapışmalar bile olmuştu.

Şimdi ise bu harita Nexus’a geliyor. Alterac’da Hots’da oynadığımız diğer haritalardan birkaç farklı değişiklik var. Bunlardan en göze çarpanı ana bina yerine her iki taraf için generallerin bulunuyor olması. Alliance tarafınca Vanndar Stormpike, Horde tarafında ise Drek’thar bulunmakta. Asıl amaç bu generalleri yenmek ancak ufal bir değişiklikle, eğer geri çekilmez zorunda kalırsak generallerin canları geri dolmaya başlıyor.

Alterac haritasında bizi neler bekliyor

Aynı zamanda belirli aralıklarla haritadaki hapis kalan askerleri kurtarabiliyoruz. Eğer başarılı olursak koridorlardan oldukça güçlü askerler olarak bize yardım etmeye geliyorlar. Düşman tarafın kalelerini indirdikçe general zayıflamaya başlıyor. Eğer bu kaleler inmeden düşman generale saldırmaya kalkarsak gerçekten zor bir kapışma bizi bekliyor.

Echoes of Alterac güncellemesi ile birlikte Horde ve Alliance temaslı birçok karakter kıyafeti de bizleri bekliyor. Güncellemenin ne zaman geleceğine dair kesin bir bilgi şu an belli değil.

Heroes of The Storm İçin Gelecek Olan Yeni Kahraman Belli Oldu: Yrel

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here