Ana sayfa Haber Heroes of the Storm Ulusal Şampiyonası ve Heroes of the Dorm İptal...

Heroes of the Storm Ulusal Şampiyonası ve Heroes of the Dorm İptal Edildi

954
0
PAYLAŞ

Blizzard, Heroes of the Storm Ulusal Şampiyonası (HGC) ve Heroes of the Dorm’u iptal etti.

Heroes of the Storm sevenlerin sonun başlangıcı olduğunu düşündüğü gelişme ile ilgili açıklamanın ardından tepkiler büyümeye başladı. Ayrıca iptalin açıklandığı yazıda en dikkat çekici kısım bu değil. Heroes of the Storm geliştiricilerinin başka projelere kaydırıldığı da açıklananlar arasında.

Topluluğun bir süredir tartıştığı bir buçuk aya yakın süredir yeni karakterin gelmeyişi ve geliştirilme sürecindeki dikkat çekici yavaşlığın yarattığı endişe tam anlamıyla doğru çıktı. Blizzard’ın son günlerde yaşadığı sıkıntılar büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

Profesyonel oyuncuların HGC’nin ve Heroes of the Dorm’un iptaliyle büyük zorluklarla karşılaşacağı tahmin edilenler arasında. Özellikle Dorm oyuncularının ders zamanlarını ayarlamış olması HGC girmek için hayat düzenini değiştiren oyuncuların şimdiden etkilendiği söylemek mümkün.

Profesyonel oyuncuların özellikle BlizzCon’da Blizzard çalışanları tarafından HGC 2019’un yapılacağına dair yapmış olduğu konuşmaların ardından, son dakika da etkinliklerin ve ligin iptal edileceği haberini almış oldukları da topluluk içerisinde büyük yankı uyandırmış durumda.

Keyifle izlediğimiz Heroes of the Storm Ulusal Şampiyonası 2019 yılında bizlerle olmayacak ve geri dönüp dönmeyeceği belli değil.
Activision-Blizzard Tarafında Neler Oluyor

Diablo Immortal faciasının ardından Kotaku’nun yayımlamış olduğu makalede en dikkat çekici kısımlardan birisi Activision’un harcama raporları doğrultusunda değişikler yapıyor olduğuydu. HotS’un da bu durumdan etkileniyor olduğunu artık gözlerimizle de görmüş olduk.

Blizzard’ın en sıkı savunucularını bile kaybetmeye başlamışken nasıl bir yola gireceği hepimizin merakla beklediği bir durum. HotS artık Diablo 3 gibi oyuncuların tanımıyla ‘maintenance’ yani bakım moduna giriyor. Bunda sonra ne sıklıkla yeni karakter çıkacağı, denge değişimlerinin ne hızla yapılacak olacağı en önemlisi oyunun kaderi büyük bir belirsizlik içinde.

Epic Games Çapraz Platform Teknolojisini Geliştiricilerle Paylaşacak

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here