Ana sayfa Haber KONAMI ve ATALANTA B.C. El Sıkıştı

KONAMI ve ATALANTA B.C. El Sıkıştı

142
0
PAYLAŞ
KONAMI PES 2021

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamada İtalya ligini üçüncü sırada tamamlayan ve İtalya’nın en iyi futbol kulüplerinden biri olan Atalanta Bergamasca Calcio (“Atalanta”) ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladıklarını açıkladı.

“Resmi Futbol Oyunu Partneri” olarak KONAMI, Atalanta logo ve formalarını 2021/22 futbol sezonunun başlamasıyla gerçek zamanlı futbol oyunlarında kullanabilecek.

Konami Digital Entertainment B.V. başkanı Naoki Morita; Bir yandan eFootball PES serisinin geleceğiyle ilgili yepyeni duyuruların hazırlıkları sürmekte. Atalanta B.C. ile gerçekleşen bu çok özel işbirliğini duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Partner Kulüplerimizle omuz omuza ilerlemeye tüm dünyadan futbolseverlere keyifli oyunlar sunmak adına çok önem veriliyor. Bu sözleri ile konu hakkında açıklamada bulundu.

Atalanta B.C. CEO.’su Luca Percassi; KONAMI’yle yaptığımız anlaşmayı duyurmaktan dolayı mutluyuz. Ancak KONAMI öylesine büyük ve uluslararası bir marka ki sadece marka ismini telaffuz etmek yeterli. Fakat bu nedenle bu işbirliği Atalanta’nın büyümesinde çok önemli bir aşamayı işaret ediyor”.

Atalanta 60 yıldır ülkenin en iyi liglerinde top koşturmakta ve oldukça sağlam bir hayran kitlesine sahip. Bu yüzden takım son iki sezondur Avrupa’nın en prestijli turnuvalarında son 16’da yer almayı başardı.

KONAMI’nin eFootball PES için ATALANTA B.C. ile yaptığı iş birliği duyurusu işbirliklerinin en yenisi. Bunun dışında İtalyan futbolunun önde gelen kurum ve kulüpleriyle gerçekleşmiş anlaşmalar bulunuyor. Dolayısıyla ATALANTA B.C., İtalyan Futbol Federasyonu, AS Roma ve SS Lazio gibi kulüplerin arasına katılıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here