Ana sayfa Haber Monster Hunter World Yeni Eklenti Paketini Açıkladı

Monster Hunter World Yeni Eklenti Paketini Açıkladı

658
0
PAYLAŞ

Capcom, Monster Hunter World için yeni eklentinin çıkış tarihini açıkladı. Iceborne isimli eklenti paketi 2019 Sonbaharında ilk olarak konsol oyuncuları için çıkıyor.

Iceborne eklenti paketiyle birlikte kar temalı yeni harita, yeni avlar ve ana hikayeden devam eden yeni görevlerle oyun sevenlerle birlikte olacak. Oyuncuların bir süredir istediği G-Rank zorluk seviyesinin, Monster Hunter World’e bu eklenti paketiyle birlikte gelip gelmeyeceği onaylanmamış olsa da topluluk geleceğine kesin gözüyle bakıyor.

Detayları Bahar aylarında bizlerle paylaşılacak olan Iceborne yeni avların yanı sıra eski oyunlardan tanıdığımız avlarda oyuncularla olacak. PC çıkışı hakkında kesin bir tarih hala verilmemiş durumda, ilerde paylaşılacak detaylar arasında bu tarihin de olması bekleniyor.

Geralt of Rivia

Capcom, Iceborne’un yanı sıra Monster Hunter World sunumunda oyuncuları sevindiren ve şaşırtan başka bir detayı da bizlerle paylaştı. The Witcher serisinin ana karakteri olan Grealt of Rivia, Monster Hunter World evrenine geliyor.

Geliştiriciler ayrıca 2019 yılının başında konsol oyuncuları için oynanabilir olacak ücretsiz eklenti ile oyuna gelecek Geralt’ın kendisinin oyunda olmasının yanı sıra The Witcher oyunu tarzında RPG içerikli görevlerin de bizleri beklediğini duyurdu. Bu ücretsiz eklentinin PC ne zaman geleceği beklediğimiz üzere belirsiz durumda.

Monster Hunter World 2019 yılına dolu dolu geliyor, oyuna gelecek yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Darksiders 3 İncelemesi | Çok Sinirliyiz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here