Ana sayfa Haber No Man’s Sky Beyond Duyuruldu

No Man’s Sky Beyond Duyuruldu

475
0
PAYLAŞ

Hello Games, No Man’s Sky için gelecek olan bir sonraki büyük güncelleme olan Beyond’un, “şimdiye kadar en iddialı bölüm” olduğunu söylüyor. Bu yaz gelecek olan güncelleme, No Man’s Sky Online adını verdiği yeni bir sosyal ve çok oyunculu deneyim de sunacak.

Geliştirici ekibe göre Beyond, oyuncuların bir araya gelme şeklini değiştirecek ve No Man’s Sky evrenini keşfetmek için radikal yeni yollar sunacak. NMS Online, oyun dünyasının her yerindeki oyuncuların bir araya gelip oynamasına izin verecek. İçerik çevrimiçi öğeler sunmasına karşın stüdyo bunun MMO tarzı bir güncelleme olarak düşünülmemesi gerektiğini belirtmiş.

En başta Hello Games, Beyond genişlemesinin bir parçası olarak gelecekteki üç güncellemeyi yayınlamayı planlamış. Geliştirme ilerledikçe, ekip, özellikleri bir araya getirmeye ve bunları tek bir sürümde yayınlamaya karar vermiş.

Beyond mevcut tüm oyuncular için tamamen ücretsiz olacak ve mikro işlemlere sahip olmayacak. Multiplayer büyük güncellemenin sadece bir kısmı ve görünüşe göre Hello Games önümüzdeki haftalarda daha fazla özellik tanıtacak.

Hearthstone Yeni Eklenti Paketi Rise of Shadows Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here