Ana sayfa Haber Overwatch İçin Yeni Bir Arşiv Etkinliği Geliyor

Overwatch İçin Yeni Bir Arşiv Etkinliği Geliyor

640
0
PAYLAŞ

Görünüşe göre Blizzard bizi tekrar bir arşiv etkinliği ile Overwatch geçmişine geri götürmeye hazırlanıyor.

Resmi Overwatch sitesi, Küba’da Havana’da bulunan bir içki fabrikası hakkında bir gazete röportajı yayınladı. Blizzard genel olarak yaklaşmakta olan etkinliklerde veya kahramanlarda ufak ipuçları vermekten hoşlanmasına rağmen, bu sefer biraz daha az bilgi verilmiş.

Gazetede, Marise Solis, Clara’nın torunu Alicia Diaz ve Basilio Diaz ile röportaj yapıyor. Çifti, damıtım tesisini ve bununla birlikte Don Rumbotico markasını kurdu.

Bu haberde, kısaca bu damıtım fabrikasının başına gelen talihsiz olaylardan bahsediliyor. Elbette, Overwatch topluluğu bu olayların Talon tarafından yapıldığını öne sürüyor. Havana’da ayarlanmış yeni bir haritaya veya belki de yeni bir sınırlı olaya bizleri bekliyor olabilir.

Bu haberin yayımlanmasının ardından yeni bir ipucu ortaya çıktı. Sojourn adındaki biri Soldier76’e gönderdiği mesajda Doomfist’in muhasebecisi Maximillien’in peşine düştüğünden bahsediyor.

Mesaj, Soldier76’nın görev için Tracer, Mercy, Winston ve Genji’yi seçtiğini söylüyor. Bu dördünün etkinlikte yer alan kahramanlar olacağının göstergesi olabilir. Yılın bu zamanı genellikle Overwatch Arşivi PvE etkinlikleri gerçekleşmekte. Bu sebeple yeni bir etkinliğin geleceğini düşünmek pek yanlış olmaz.

Watch Dogs 3 Hakkında Yeni Söylentiler

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here