Ana sayfa Haber PUBG İçin Yol Haritası Ufaktan Belli Olmaya Başladı!

PUBG İçin Yol Haritası Ufaktan Belli Olmaya Başladı!

824
0
PAYLAŞ

PUBG’yi yakından takip ediyorsanız bizler gibi sizde PUBG Corps. tarafından uzun süredir hile hastalığı ve bununla nasıl savaşcalaklarını anlatan konular dışında herhangi bir güncelleştirme bilgisi gelmediğini fark etmişsinizdir.

1.0 yaması ve oyunun çıkışının ardından oyunun oynanışı, denge ve teknik konularda geliştiriciler tarafından bir açıklama olmaması oyuncuların sabrını taşırmış görünüyor. Özellikle ‘Fortnite’ gibi güçlü bir rakibin her hafta oyuncu topluluğu ile birlikte bu konularda paylaşım ve açıklamalarda bulunması, PUBG oyuncularının sabrını taşırmış durumda.
Fakat görünen o ki PUBG tarafından oyuncuları dinleyen birisi var. Topluluk yöneticilerinden Sammie Kang’in yaptığı açıklamaya göre yakın zamanda PUBG’nin yeni yol haritası oyuncularla paylaşılacak.

Elimizde halen kesin bir tarih olmamasına rağmen PUBG geliştiricilerinin karşı hile konusundan kafalarını kaldırdıklarını görmek oldukça güzel. Bu açıklamanın Fortnite’ın yükselişe geçtiği ve PUBG’nin bir ay içerisinde %2 oyuncu kaybettiği şu günlere denk gelmesi. Kralın tahtında rahatsız olduğu anlamına ve artık halkını dinlemesi gerektiğini fark ettiğinin göstergesi.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here