Ana sayfa Haber PUBG PCS4 Avrupa Büyük Finalleri 12 Haziran’da Başlıyor

PUBG PCS4 Avrupa Büyük Finalleri 12 Haziran’da Başlıyor

161
0
PAYLAŞ
PUBG Continental Series
PUBG Continental Series

Sahne, 10-27 Haziran tarihleri arasında dört bölgede gerçekleşecek olan PUBG PCS4 Büyük Finalleri için kuruldu. Her bölgeden 16 takım, 1 milyon Amerikan doları tutarından paylarını almak için mücadele etmeye hazır. Bununla birlikte detayları aşağıda inceleyebilirsiniz.

Ödül Havuzu Detayları

Bu bölgesel turnuvalar için toplam birleştirilmiş ödül havuzu, PCS3’ün 800.000$’lık toplam ödül havuzuna göre bir artışla 1.000.000$’dır. Böylece her bölgesel turnuvanın ödül havuzu 250.000$ olacak. Ayrıca PCS4 Pick’Em Challenge gelirinin yüzde 30’u genel ödül havuzuna eklenecek. Daha fazla bilgi için resmi PUBG Esports haber sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Pick’Em Challenge Detayları
  • PCS4 Pick’Em Challenge iki farklı oyun içi etkinlikten oluşmakta. “Kazananı Seç” ve “Takım Karşılaşması”
  • Ek olarak, oyun severlerin en olası olduğunu düşündükleri sonuca “oy vermek” için oylama kuponlarına ihtiyacı var. Özetle oy kuponları, tematik PCS4 öğeleri satın alınarak veya PCS4 yayını sırasında gözükecek. Böylece bu “kodlar” kullanılarak elde edilebilir.
  • Üstelik oy veren ve maçların sonucunu doğru tahmin eden oyuncular, ek oyun içi öğeler için kullanılabilecek Esports Puanları (EP) kazanacaklar. Ayrıca “Kazananı Seç” etkinliğinde, katılımcılar bölge başına 7 defaya kadar oy kullanabilir ve doğru seçim başına 100,000 EP kazanacaklar.
  • Hatta hangi takımın kazanacağını tahmin etmelerini sağlayan bonus bir “Tavuk Mücadelesi” etkinliği düzenlenecek.
  • Yukarıda da belirtildiği gibi, Pick’Em Challenge satışlarından elde edilen gelirin %30’u PCS4 ödül havuzuna eklenecek.
Yayın

Bunlara ek olarak, PUBG hayranları aşağıdaki kanallarda tüm aksiyonun keyfini çıkarabilecek ve izleyebilecekler:

İngilizce

Türkçe

Yetenekler

Sunuculardan, yorumculardan ve analistlerden oluşan uzman bir ekip, turnuvanın her adımında hazır olacak.

İngilizce

Türkçe

PCS4 Avrupa hakkında daha fazla bilgi almak için Bölgesel Playoff Finalistleri ve Doğrudan Davet makalelerinin olduğu PUBG Esports EU sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca resmi TwitterInstagram ve Tik Tok sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here