Ana sayfa Haber Razer Viper Mini Oyuncu Faresini Duyurdu

Razer Viper Mini Oyuncu Faresini Duyurdu

405
0
PAYLAŞ

Razer Viper Mini, Razer’ın popüler Viper oyun farelerinin en son üyesi olup, tam boyutlu Razer Viper‘ın ödüllü teknolojilerinin birçoğunu küçük eller için ideal olan kompakt bir şasiye yerleştiriyor. Razer’ın en hafif faresi olan Viper Mini, ortalama oyun faresinin yaklaşık yarısı ağırlığındadır. Viper Mini, Razer’ın popüler Viper oyun farelerinin en son üyesi olup, tam boyutlu Razer Viper’ın ödüllü teknolojilerinin birçoğunu küçük eller için ideal olan kompakt bir şasiye yerleştiriyor. Razer’ın en hafif faresi olan Viper Mini, ortalama oyun faresinin yaklaşık yarısı ağırlığındadır.

Büyük beğeni toplayan Razer Viper ile aynı çok yönlü tasarıma ve ergonomiye sahip yeni oyuncu faresi, Razer Optik Fare Anahtarları ve altı programlanabilir düğme ile donatılmıştır. Oyunda keskin, duyarlı, piksel hassasiyeti için 300 IPS izleme özelliğine sahip 8.500 DPI sensöre sahiptir.

Razer Chroma RGB Underglow aydınlatma ve yerleşik bellek profili depolama ile Viper Mini, performanstan veya özelliklerden ödün vermeden ultra hafif, daha küçük form faktörlü bir fare arayan oyuncular için mükemmeldir. Razer Chroma RGB Underglow aydınlatma ve yerleşik bellek profili depolama ile, performanstan veya özelliklerden ödün vermeden ultra hafif, daha küçük form faktörlü bir fare arayan oyuncular için mükemmeldir.

Hayranların en sevdiği Razer Viper’ın daha küçük bir versiyonu olarak, küçük ve orta elleri olan oyuncular veya daha hafif, daha taşınabilir bir şaside zengin özelliklere sahip, yüksek performanslı bir fare arayanlar için mükemmeldir.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here