Ana sayfa Haber Resident Evil 2 Demosunu 2.4 Milyon Kişi Oynadı

Resident Evil 2 Demosunu 2.4 Milyon Kişi Oynadı

607
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Resident Evil 2 demosunu 2.4 milyon oyuncu oynamış durumda. 30 dakika zaman limitli demoyu bitirenlerin oranı ise sadece %26 olarak açıklandı.

Capcom demoyu oynayanların sayısını tam 2,410,765 olarak açıkladı. Fakat ilgi çekici bir diğer nokta ise demoyu oynayanların sayısının daha yüksek olma olasılığı. Capcom’un açıklamış olduğu rakam RE Net opsiyonunu kapatan oyuncuları kapsamıyor. Elbette demoyu birden fazla Steam hesabı ile oynamış olan oyuncuları da göz ardı etmemek gerekiyor, yine de bizlerle paylaşılan rakam oldukça ilgi çekici.

Açıklanan detaylardan bir diğer dikkat çekici olanı ise 2.4 milyon oyuncunun sadece %26’sı 30 dakikalık zaman limitine takılmadan oyunu bitirebilmiş. Ayrıca yayımlanan demo Steam üzerinde Resident Evil 7 için yayımlanan oynanabilir demonun iki katı ilgi çekmiş görünüyor.

Demoyu Bitiren Oyuncuları Ne Bekliyordu?

Demoyu bitiren oyuncuları ise oyun için hazırlanmış özel bir tanıtım videosu bekliyordu. Tanıtım videosunda ise eski oyunu oynayanlar için oldukça tanıdık bir karakter de bizlerle paylaşıldı.

Resident Evil 2, 25 Ocak tarihinde PC, PS4 ve Xbox üzerinde çıkış yapacak.

The Division 2 Hakkında Tüm Bildiklerimiz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here