Ana sayfa Haber Resident Evil 8 Geliştiriliyor Söylentileri

Resident Evil 8 Geliştiriliyor Söylentileri

253
0
PAYLAŞ

Resident Evil 8 geliştirildiği iddiaları twitter kullanıcısı AestheticGamer kullanıcısının son paylaşımları ile tekrar gündeme düştü. AestheticGamer ya da bir diğer adı ile Dusk Golem daha önce Residen Evil 3 Remake geliştirildiği iddiasını benzer şekilde duyurmuştu.

Söylentiler doğru ise ilk olarak yeni bir Resident Evil Revelations olarak geliştirilen oyun ilk testlerden oldukça olumlu geri dönüş alınınca geliştirici ekip ana seriye geri dönüş yapma karar almış. Ancak yeni oyunun ana seriden biraz uzaklaşacağı ve FPS olacağı söylenmekte. Hatta zırh giyen zombiler gibi oldukça sıra dışı tasarımların olacağı da söylentiler arasında.

Ancak her söylentide olduğu gibi her şeye inanmamak gerekiyor. Özellikle Dusk Golem’in daha önce yeni Silent Hill oyunun geliştirdiği iddiası Konami tarafından yalanlanmıştı. Benzer şekilde o oyunda Resident Evil 7’den tanıdık gelecek olan Ethan Winters’ın olacağı bile iddia edilmişti. Eğer Resident Evil 8 geliştiriliyor olsa bile bu süreçte birçok değişimden geçecektir. Henüz geliştirme aşamasının başındaki bir oyunu değerlendirmek doğru olmayacaktır.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here