Ana sayfa Haber Torchlight Frontiers İptal Edildi

Torchlight Frontiers İptal Edildi

363
0
PAYLAŞ

Torchlight’ın ücretsiz alınabilecek, Torchlight Frontiers olarak adlandırılan ve ortak bir dünya üzerinden oynanabilen oyunu iptal edildi. Bugün, geliştirici Echtra ve yayıncı Perfect World, oyunun ilk iki Diablo tarzı RPG oyunu için “gerçek bir devamı” olacak Torchlight III olarak yeniden düzenleneceğini açıkladı.

Geliştiriciler yaptıkları açıklamada, “Bir kutu fiyatı karşılığında, oyuna sahip olacak ve istediğiniz şekilde çevrimiçi veya kapalı olarak oynayabileceksiniz” diyorlar. “Geçtiğimiz yıl, Alfa test aşamasında çok miktarda geri bildirim topladık. Bu geri bildirimi inceledikten, dahili ekiplerimizle görüştükten ve yayıncımızın görüşlerini aldıktan sonra, bunun oyun için en iyi yol olduğunu belirledik.”

Torchlight III çevrimdışı modda veya çevrimiçi olarak diğer oyuncularla solo oynayabileceğiniz geleneksel, doğrusal bir hareket yapısına sahip olacak. Çevrimiçi mod için bir karakter oluşturursanız, genel şehir bölgelerindeki diğer oyuncuları görürecek, ancak çoğu bölge varsayılan olarak gizli olacak.

Alfa testi devam edecek ve erken oyuncular yakında güncelleme 10 ile Steam sürümüne erişecek. Bu güncelleme ile karakter ilerlemesi silinecek ve oyunun tam sürümüne geçmeden önce “en az bir tane daha” silme işlemi gerçekleşecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here