Ana sayfa Haber Totally Accurate Battlegrounds Çıktı

Totally Accurate Battlegrounds Çıktı

1009
0
PAYLAŞ

Totally Accurate Battlegrounds, Steam üzerinde yerini aldı! Eğer yeterince hızlı iseniz oyunu bedava edinebilirsiniz.

Clustertruck geliştiricilerinin değindiği üzere Totally Accurate Battlegrounds, Player’s Unknown Battlegrounds’a gönderme olarak çıkmış bir oyun.

1 Nisan şakası olarak geliştirilen oyun, geliştirme sürecinin tamamlanması için 6 Haziran tarihine dek bekletildi.

Elbette isminden de belli olduğu üzere oyunun teması Battle Royale. Amacımız paraşütle atladığımız ada üzerinde son hayatta kalan oyuncu olmak.

Fakat elbette Totally Accurate Battlegrounds’ı piyasadaki bir çok Battle Royale oyunundan ayıran en büyük özelliği Ragdoll fizik motoru. Vurulduğunuz da geriye fırladığınız, hatta uzun namlulu tüfek kullanırken geri tepmeden dolayı uçup kendi ölümüze sürüklendiğiniz bir Battle Royale düşünün!

Oyunun fragmanı oyunun kendisi kadar eğlenceli görünüyor.

Fragmanda görüldüğü üzere birini tava ile yere sermek, yere serdiğiniz oyuncuyu odanın diğer ucuna fırlattığınızda daha eğlenceli oluyor.

Oyunu Ücretsiz Nasıl Edinebiliyoruz?

Totally Accurate Battlegrounds’ı Steam üzerinde çıkışından itibaren ilk 100 saat içerisinde indirirseniz ücretsiz edinebiliyorsunuz. 100 saatin ardından oyunun 5 dolar civarında bir fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor. Avukatlar devreye girmeden oyunu edinmenizi tavsiye ediyoruz.

Oyun şu an sadece takım olarak oynanabiliyor olsa da oldukça kalabalık bir oyuncu kitlesine sahip. Steam’de çıkışı itibarı ile aynı anda çevrim içi olan oyuncu sayısı 12.000 olan oyun Battle Royale sevenler tarafından sevileceğe benziyor.

Blizzard Yeni Bir Diablo Projesi Üzerinde Çalışıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here