Ana sayfa Haber World of Warcraft: Battle for Azeroth Eklenti Öncesi Yaması Geliyor

World of Warcraft: Battle for Azeroth Eklenti Öncesi Yaması Geliyor

912
0
PAYLAŞ

World of Warcraft: Battle for Azeroth eklenti öncesi yaması bu hafta oyuna ekleniyor.

Blizzard geçtiğimiz günlerde World of Warcraft: Battle for Azeroth eklenti öncesi yamasının önümüzdeki salı günü geleceğiniz duyurdu. Amerika bölgesi için 17 Temmuz tarihinde çıkacak yama Avrupa bölgesi için 18 Temmuz’da bizlerle olacak.

Blizzard ayrıca oyuncuların eklenti öncesi yamaya hazırlanmaları için ‘Survival Guide’ isimli bir video yayımladı.

Bir çok değişiklik yamayla birlikte bizlerle olacak. Eklenti paketinin temelini oluşturacak yamayla birlikte büyük değişikler bizleri bekliyor.

Blizzard tarafından açıklanan değişiklik listesi şu şekilde olacak

World of Warcraft: Battle for Azeroth Eklenti Öncesi Yamasıyla Gelecek Değişiklikler 

Yamayla birlikte sınıflara büyük değişiklikler geliyor. Talent’ların ve sınıfların değişeceği yamayla birlikte oyuncular eklenti paketine Zandalar ve Kul Tiras’a gitmeden önce hazırlanma şansı bulacaklar.

Büyük PvP değişiklikleri de yolda, War Mode isimli yeni PvP eklentisiyle birlikte oyuncular bu yeni gelecek olan PvP aktivitesine Orgrimmar ya da Stormwind bölgesindeyken açık dünya PvP’lerine katılabilecekler. Sunucu farkı olmadan katılabileceğimiz bu eklentinin yanı sıra Honor Talent olarak bildiğimiz sistemde tamamen değişecek.

Uzun süredir oyuncuların istediği sunucu farkı gözetmeden kurulabilir topluluklar da bu yamayla birlikte oyun eklenecekler arasında.

Oyuncuların bir çoğu sabırsız şekilde Battle for Azeroth eklentisini bekliyor. 120 level’a ulaşacağımız eklenti paketinde bir çok yeni oynanabilir kendine has özellikleri olan ırkta oyuna eklenecek.

Battle for Azeroth 14 Ağustos tarihinde bizlerle olacak.

Hakaret Eden Rainbow Six: Siege Oyuncuları Artık Anında Engelleniyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here