Ana sayfa Haber Yu-Gi-Oh! Rush Duel: Dawn Of The Battle Royale!! Nintendo Switch’e Geliyor

Yu-Gi-Oh! Rush Duel: Dawn Of The Battle Royale!! Nintendo Switch’e Geliyor

16
0
PAYLAŞ
Rush Duel: Dawn Of The Battle Royale

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Nintendo Switch™’e özel olarak çıkacak yeni oyunu Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!!’in Amerika, Avrupa ve Okyanusya’da 7 Aralık’ta yayınlanacağını duyurdu. Oynanıştan kesitler sunan yeni fragman da an itibarıyla yayında.

Japonya’da halihazırda çok popüler olan Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of Battle Royale!!, Yu-Gi-Oh oynamak için heyecan verici, yepyeni bir yol sunuyor. Birbirinden güçlü canavarları dilediğiniz kadar Summon edin ve alanı kartlarınızla doldurun. Kaç kart oynamış olursanız olun bir sonraki turda elinizdeki eksik kart sayısını tamamlayarak tura başlayın. Oyunda dengeler her an değişebilir; bu dakika tüm kontrol sizdeyken, bir bakmışsınız rakibiniz birden avantajlı konuma geçmiş.

Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale’de Düellocuları aşağıdaki yenilikler bekliyor:

  • Bir dizi eğlenceli yeni karakter içeren yepyeni bir hikâye keşfedin
  • Düello becerilerinizi geliştirebileceğiniz tek oyunculu kampanyayı deneyimleyin
  • Geniş bir kart yelpazesinden istediğiniz kartları seçerek kendi destenizi oluşturun
  • İki oyuncuya kadar yerel çok oyunculu oynanış sayesinde nerede olursanız olun düello yapın
  • Çevrimiçi iki oyunculu Düellolarda arkadaşlarınıza ve dünyanın dört bir yanındaki rakiplerinize meydan okuyun
  • Ve çok daha fazlası…

Japonyada oldukça popüler olan Yu-Gi-Oh! SEVENS animesindeki Yuga Ohdo’nun düello stilini temel alan Rush Duel, geleneksel Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nda kullanılan standart Master Duel’in alternatif bir kural setidir. Son derece eğlenceli olmasının yanı sıra oyuna yeni başlayan Düellocular için de ideal bir başlangıç noktasıdır.

Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale, Nintendo eShop üzerinden 7 Aralık’ta Nintendo Switch™’e özel olarak çıkıyor. Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL’in heyecanlı dünyasına atılıp oyunun yeni şampiyonu olma fırsatını kaçırmayın!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here