Ana sayfa Haber Elgato CES 2019 Fuarında Yeni Ürünlerini Duyurdu

Elgato CES 2019 Fuarında Yeni Ürünlerini Duyurdu

518
0
PAYLAŞ

İçerik yaratıcıları için lider donanım ve yazılım sağlayıcısı olan Elgato, bugün Elgato Key Light, Screen Link, Stream Deck SDK ve Thunderbolt 3 ™ Pro Dock’u piyasaya sürerek şirket tarihinin en büyük lansmanını yaptı.

Gelişmiş aydınlatma ve bağlantılardan mobil akışa ve artan yazılım erişilebilirliğine kadar, Elgato, yaratıcıların kendi profesyonel, yüksek kaliteli video içeriğini üretmesini ve yayınlamasını her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Key Light türünün ilk örneği: özellikle modern içerik yaratıcıları için geliştirilmiş bir LED ışık paneli. Key Light, masanıza kolayca kenetlenir ve geleneksel ışık kutuları veya lambaların alanından bir kısmını alırken kurulumunuza profesyonel aydınlatma ekler.

Elgato Key Light
Elgato Key Light

Key Light, Elgato’nun kullanışlı Control Center uygulaması veya Elgato’nun son derece beğenilen Stream Deck’indeki bir tuşa basarak, aydınlatma parlaklığını ve sıcaklığını anında kontrol etmenize olanak tanıyan PC veya Mac’inizle kablosuz iletişim kurar. Key Light, neredeyse hiç ısı üretmediği halde büyük 2.500 lümen üreten 80 premium OSRAM LED ile parlıyor.

Elgato Screen Link
Elgato Screen Link

Screen Link, içerik yaratıcılarının mobil oyunlarını veya kameralarını kolayca paylaşmalarına yardımcı olan iOS cihazları için yeni bir uygulama. Screen Link, mobil cihazınızın ekranını veya kamerasını yakalamak için bir bilgisayara iletmek için özel kablosuz teknolojiyi kullanır, zahmetsiz canlı yayın ve sadece iki dokunuşla kayıt sağlar.

Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock
Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock

Thunderbolt 3 Pro Dock, Mac’inizin veya PC’nizin Thunderbolt 3 portundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur ve yıldırım hızında 40 Gb / sn verimle en sevdiğiniz cihazlarınızı tam güçle tek bir kablo ile bağlamanıza izin verir. Thunderbolt 3 Pro Dock, 2x USB 3.1 Gen 2 Tip C port, 2x USB 3.1 Gen 1 Tip A port, 2x Thunderbolt 3 port, DisplayPort 1.2, bir Gigabit Ethernet portu ve 3.5mm kulaklık ve ses jakı ile donatılmıştır.

Corsair Yeni Oyuncu Farelerini Duyurdu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here