Ana sayfa Haber Epic Games Store Oyunları | Just Cause ve Wheels of Aurelia

Epic Games Store Oyunları | Just Cause ve Wheels of Aurelia

420
0
PAYLAŞ
Epic Games Store
Epic Games Store

Bu hafta, her hafta olduğu gibi Epic Games Store ücretsiz iki oyun sunuyor. Bunlardan ilki bol miktarda aksiyon ve patlama içeren ve serinin son oyunu olan Just Cause 4 ile 1970’ler İtalyasına götüren Wheels of Aurelia.

Just Cause 4

Just Cause 4, ne pahasına olursa olsun, geçmişiyle ilgili gerçeği avlamak için, Rico Rodriguez’in Solis’e gidişini konu alıyor. Just Cause 4Square Enix’in tahrip edilebilir açık dünya öğelerine sahip Just Cause sersindeki son oyun. Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve 2018’in sonlarında piyasaya sürülen oyun, Rico Rodriguez’i kötü adamları çeşitli ilginç ve eğlenceli yollar ile indirmeye çalışırken buluyoruz.

Ancak bu sefer özel askeri örgüt hava durumunu silahlandırmanın bir yolunu bulmuş. Oyunda yıkıcı yeteneklerini daha da güçlendiren Rico’nun elinde daha önce hiç olmadığı kadar fazla hareketlilik ve daha fazla imha kapasitesi sunan gelişmiş bir araç seti var.

Wheels of Aurelia

Wheels of Aurelia, 1970’lerde İtalya’nın cesur batı kıyısı boyunca sürükleyici bir yolculuğun hikayesini anlatıyor. Cesur, bir kadın olan Lella olara, İtalya’nın tarihindeki çalkantılı bir zamanın manzaralarını ve seslerini tecrübe ederken Lella’nın geçmişinden olayları ortaya çıkmakta.

Oyun İtalya’nın stereotipik algısına meydan okumaya çalışan, 1970’lerin kültürel ve tarihsel olarak araştırılmış olaylarına dayanıyor. Oyun, İtalya’nın tarihinde bir video oyununda daha önce keşfedilmemiş bir zamanı sergiliyor.

Gelecek haftanın ücretsiz oyunu her oyunda farklı bir deneyim sunan sıra tabanlı dövüş ve roguelike unsurları harmanlayan Fort the King olacak.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here