Ana sayfa Haber Crysis Remastered Bir Hata Sonucu Sızdırıldı

Crysis Remastered Bir Hata Sonucu Sızdırıldı

341
0
PAYLAŞ
Crysis Remastered
Crysis Remastered

Geçtiğimiz günlerde yeni bir Crysis oyunu geliştirildiği haberleri ortaya çıkmaya başlamıştı. Görünüşe göre sevilen oyun Crysis Remastered olarak ekran başına olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Görüşüne göre resmi sitesinde yapılan bir güncelleme sırasında istenmeden yeni oyunun duyurusu yapılmış durumda. Sosyal medya hesaplarında veri alınıyor yazan paylaşımların amacı da böylece belli oldu.

Yapılan yanlışlık fark edilip düzeltilmiş olsa da gelecek olan oyun hakkında yeni bilgilere sahibiz. PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch için gelecek olan oyun yenilenmiş görsellere sahip olacak. Daha yüksek çözünürlüğe sahip olmasının yanı sıra Cryengine Ray Tracing API ile beraber çıkacak. Bunun anlamı eğer yeteri kadar kuvvetli bir donanıma sahipseniz oyunu Ray Tracing (Işın İzleme) açık olarak oyanabileceksiniz.

PS5 ve Xbox Series X, ray tracing yapabilecek donanıma sahip olacağı düşünülürse Crysis Remastered’ın yeni nesil konsollara çıkacağını öngörmek çok zor olmaz. Ancak PS4, Xbox One ve Switch sürümlerinde bu özelliklerden faydalanmak mümkün olmayacaktır.

Sitedeki yazı kaldırılmadan önce Crysis Remastered hakkında yayımlanan metne aşağıdan göz atabilirsiniz;

“Crysis, birinci şahıs nişancı sevenlere en iyi görünen, gelişmiş ve yenilikçi oyunu sunarak oyuncuların hayatta kalmak için gerçek zamanlı olarak uyum sağlamasına olanak tanıyor. Crysis Remastered, yeni grafik özellikleri, yüksek kaliteli dokuları ve Cryengine’nin PC, PlayStation, Xbox ve – ilk kez Nintendo Switch için yerel donanım ve API agnostik ışın izleme çözümünü getiriyor ”

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here