Ana sayfa Haber 2019 Yılı Aralık Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Aralık Ayı Öne Çıkan Oyunlar

49459
0
PAYLAŞ

Aralık ayı ile bir yılın daha sonuna gelirken geçtiğimiz aylarda gördüğümüz oyun bolluğunun da sonuna gelmiş gibi görüyoruz. Bu 5 oyun ön plana çıkıyor.

Halo Reach – The Master Chief Collection

Çıkış Tarihi: 3 Aralık

Platformlar: PC, Xbox One

Reach, Master Chief Collection’dan yıllardır eksik kalmıştı, ancak bu durum 3 Aralık’ta değişecek. Reach, MCC’nin Xbox One sürümüne yalnızca eklenmekle kalmayacak, aynı zamanda PC’ye gelen ilk MCC oyunu olacak. The Master Chief Collection tamamını bir kerede çıkartmak yerine, yayıncı Reach ile başlayarak, her bir oyunu yer aldığı sırayla ayrı ayrı yayınlayacak.

Phoenix Point

Çıkış Tarihi: 3 Aralık

Platformlar: PC

Phoenix Point, XCOM’un yaratıcısı tarafından geliştirilen bir oyun. Taktiksel bilimkurgu savaşlarına biraz Lovecraftian korkusu eklenmiş. İnsanlığın son kallerinden birini kontrol ediyoruz ve korkunç bir yaratık tehdidine karşı koymak için güçlerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu seferki tehdit, biyokütleyi özümseyen ve yeniden yapılandıran “The Thing” benzeri bir yaratık.

Vampire: The Masquerade – Coteries Of New York

Çıkış Tarihi: 4 Aralık

Platformlar: PC

Coterşes of New York’da fantastik bir süper kahraman oynayacağınız bir aksiyon oyunu ya da RPG yaratmak yerine, Coteries of New York, New York’ta seçimin önemi ve yeni bir vampir olma tehlikesine odaklanan, metin tabanlı bir macera oyunu. Her biri vampir toplumunun karanlık siyasi dünyasında farklı şekillerde dolaşacak, her biri kendi yeteneklerine sahip üç vampir arasından seçim yapacaksınız. Vampir topluluğuna nereye kalacağınız size kalmış.

Darksiders Genesis

Çıkış Tarihi: 5 Aralık

Platformlar: PC

Darksiders serisi üçüncü şahıs aksiyon oyunundan yukarıdan aşağıya baktığımız izometrik zindan tarzına geçiş yaparken, temel ruhu aynı kalmış gibi duruyor. Ortamlar ve karakter tasarımları hala 90’ların çizgi romanının korkunç karanlık dünyasından doğrudan alınmakta. Savaş hala hızlı ve çılgınca diyebiliriz.

MechWarrior 5: Mercenaries

Çıkış Tarihi: 10 Aralık

Platformlar: PC

Mechwarrior’ın yeni oyunun duyurusundan beri bir süre geçti, ancak en sonunda beklenen Mech oyunu geri dönüyor. Makinenizi savaş bölgeleri arasında uçuracak, düşmanları yenecek, parçalarını kurtaracak ve bir paralı asker olarak hayalinizdeki mech’i kurmaya başlayacaksınız. Mechwarrior 5 ile ilk kez büyük ölçekli yıkılabilir ortamlar geliyor. Binalar üzerinde durmak, ormanları yakmak ve manzarayı istediğiniz gibi değiştirmek için mech’inizi kullanabilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here