Ana sayfa Haber 2019 Yılı Haziran Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Haziran Ayı Öne Çıkan Oyunlar

688
0
PAYLAŞ

Haziran ayında yaz mevsimine güzel ve dopdolu bir başlangıç yapıyoruz. Birbirinden farklı türde oynanışa sahip 8 oyun öne çıkıyor bu ay.

Warhammer: Chaosbane

Çıkış Tarihi: 4 Haziran

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Chaosbane Warhammer dünyasında geçen ve Diablo tarzı bir oynanışa sahip aRPG türünde bir oyun. Son zamanlarda bu türde kaliteli oyunlar çıkmaya başlamışken Chaosbane’e bir göz atmakta fayda var

MotoGP 19

Çıkış Tarihi: 6 Haziran

Platformlar:  PC, PS4, Xbox One, Switch

2019 yılı için çıkışı biraz geç olmuş olsa da motosiklet yarışı tutkunlarının merakla beklediği MotoGP 19 bu ay çıkışını yapıyor.

Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition

Çıkış Tarihi: 11 Haziran

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Kingdon Come: Deliverance büyük beklentiler içinde çıkış yapan ancak ilk çıktığı zaman ufak tefek hatalar yüzünden gölgede kalmış bir oyun. Royal Edition şimdiye kadar çıkmış tüm indirilebilir içeriklere sahip olacak. Oyunun oynamamış ancak merak edenler için ilgi çekici olabilir.

Crash Team Racing Nitro Fueled

Çıkış Tarihi: 21

Platformlar: PC, PS4, Xbox One, Switch

Crash Team Racing, Mario Cart benzeri bir oynanışa sahip ve bu türde birbirlerinin sıkı rakipleri desek yanlış olmaz. Crash Team Racing’in ilgi çeken tarafı 4 platforma birden çıkış yapacak olması diyebiliriz.

Heavy Rain

Çıkış Tarihi: 24 Haziran

Platformlar: PC

Heavy Rain yeni bir oyun değil. Playstation 4 oyuncuları için eski bir oyun desek yanlış olmaz. Ancak PC oyuncuları bu oyunu ilke kez Epic Games Store üzerinden çıkışını yapacak.

Samurai Shodown

Çıkış Tarihi: 25 Haziran

Platformlar: PS4, Xbox One

Dövüş oyunlarının sıkı takipçileri arasında haklı yerini koruyan Samurai Shodown serinin 12. oyunu ile çıkışını yapmaya hazırlanıyor.

The Sinking City

Çıkış Tarihi: 27 Haziran

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Lovecraft hikâyelerinden esinlenerek hazırlanan The Sinking City‘de doğa üstü güçler tarafından ele geçirilmiş olan Oakmont şehrindeki olayları araştıran bir dedektif rolünde olacağız. Açık dünya sistemine sahip oyunda her olay birden farklı şekilde çözülebilir olacak. 1920’lerde geçen oyun Lovecraft mitolojisini sevenlerin mutlaka bir göz atacağı bir oyun olacak.

F1 2019

Çıkış Tarihi: 28  Haziran

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Araba yarışı oyunları denildiği zaman F1 serisinden bahsetmemek olmaz. Serinin son oyunu F1 2019 Haziran sonunda sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here