Ana sayfa Haber 2019 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

645
0
PAYLAŞ

Nisan ayı biz oyun severler için son derece keyifli geçeceğe benziyor. Bir kaç devam oyunu ve ilgi çekici yeni oyun bu ay çıkış yapacaklar. 2019 ilk çeyreği biterken yeni çıkan oyun sayısında da fark edilen bir azalma ile karşı karşıyayız.

World War Z – 16 Nisan

Bir başka filmden uyarlama oyun ile karşı karşıyayız. İki dörder kişilik takım bir yandan birbirlerini indirmeye çalışırken diğer yandan zombilere yemek olmamaya çalışacaklar. Şu anda benzer oynanışa sahip birçok örneği varken World War Z aradan sıyrılmayı başarabilir mi göreceğiz.

Anno 1800 – 16 Nisan

Şehir kurma türü denilince akla gelen ilk isimlerden. Daha önce kapalı betasını incelediğimiz oyun kesinlikle türün sevenleri için kaçırılmayacak bir fırsat. Görünüşe göre Ubisoft daha önceki oyunları iyi değerlendirip üzerine bir şeyler katabilmiş gibi duruyor.

Mortal Kombat 11 – 23 Nisan

Dövüş oyunu sevenlerin 23 Nisan’da çocuklar gibi mutlu olacağını söylesem sanıyorum yanlış olmaz. Serinin 9 ve 10.cu bölümlerinde altyapısı hazırlanan alternatif zaman hikâyesi bu oyunda iyicene kafa karıştıracak gibi duruyor.

Imperator: Rome – 25 Nisan

İşte Paradox Interactive’den bir başka ömür tüketecek bir oyun daha. Europe Universalis ve Hearths of Iron serilerinden öğrendiğimiz bir şey varsa gayet içi dolu bir oyun gelecektir.

Days Gone – 26 Nisan

En son bu yılki GIST etkinliğinde oynama fırsatı bulduğum Days Gone ilginç bir oyuna benziyor. Dışarıdan bakıldığında standart bir zombi hayatta kalma oyunu gibi gözüken oyun bakalım çıktığı zaman daha fazlasını sunabilecek mi?

Bir ay daha biterken gözler durgun geçeceğe benzeyen yaz sezonuna gözler çevrildi.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here