Ana sayfa Haber Anthem Hakkında Ne Biliyoruz?

Anthem Hakkında Ne Biliyoruz?

606
0
PAYLAŞ

Anthem iki yıl önce ilk duyurulduğunda kimse tam olarak nasıl bir oyun ile karşılaşacağını bilmiyordu. Ancak bu iki yıl içinde ortaya çıkan bilgiler ışığında az çok ne ile karşı karşıyayız bir fikrimiz var artık.

Anthem nedir?

Anthem dünyasında Javelin adı verilen robotik zırhlara sahip olacağız. Görünüşe göre klasik rol yapa oyunlarında sınıf seçmek yerine bu zırhları seçeceğiz. Henüz kesin olmamakla birlikte oyunun hikayesinde ilerledikçe yeni Javelin’ler edineceğiz.

Çıkış Tarihi

Anthem 22 Şubat tarihinde çıkışını yapacak. Origin üzerinden erkenden oyunu alanlara özel zırh ve silahlar verilecek. 1 Şubat’ta ise demo yayınlanacak. Demoda oyunun başlangıç kısmı atlanmış bir şekilde 10. seviyeden bir karakter ile oynayabileceğiz. Oyunun açık dünya öğelerini deneyimlemek ve alıp almama konusunda karar vermek için güzel bir fırsat.

Oyun Dünyası

Oyunda yabancı bir gezegende canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışan bir avuç insandan biriyiz. Fort Tarsis adı verilen yaşadığımız yerden vahşi dünyaya açılarak görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

Shaper adı verilen tanrılar bu dünyayı terk ederken Anthem of Creation adında bir cihaz geride bırakmışlar. İşte bu dünyanın tüm problemlerini oluşturan cihaz bu. Çünkü onu kontrol edebilen kimse olmadığı için bu yaratıcı güç başıboş bir şekilde etrafa yarardan çok zarar verir hale gelmiş.

Oyun tek başınıza veya arkadaşlarınız ile oynamanıza izin veriyor. Hatta söylenenlere göre Destiny 2 gibi içerik üretme sıkıntısı olan oyunlar örnek alınarak bu problemler çözülmüş. Gözler artık Şubat ayında.

Eski Blizzard Çalışanları Yeni Marvel Oyunu Üzerinde Çalışıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here