Ana sayfa Haber Call of Duty: Warzone İçin Ne Planlanıyor?

Call of Duty: Warzone İçin Ne Planlanıyor?

285
0
PAYLAŞ
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone

Call of Duty’nin oynaması ücretsiz battle royale oyunu Warzone şu anda büyük ilgi görüyor. Activision, görünüşe göre bir sonraki ana Call of Duty oyunu bu yıl çıktıktan sonra bile oyunu desteklemeye devam edecek.

Yeni bir röportajda Infinity Ward’dan Taylor Kurosaki, Warzone’un Call of Duty’in çeşitli alt markalarını birbirine bağlayan geçiş hattı olacağını söyledi. Anlaşılan Warzone bu yıl gelmesi beklenen yeni Call of Duty oyununa dayanan içerikle desteklenmeye devam edecek.

GamerGen’e konuşan Kurosaki, “Burada bir tür keşfedilmemiş bölgede gibiyiz. Call of Duty yıllardır çok düzenli bir sistem üzerinde devam ediyor. Warzone bize yeni içeriğin en iyi nasıl yayınlanacağını ve nasıl entegre edileceğini yeniden düşünmemizi sağladı. Call of Duty kendi içinde bir tür, farklı alt oyunlar var. Ancak hepsi bir şekilde birbirine bağlı.”

2020’nin yeni Call of Duty oyununun Sledgehammer Games ve Raven Software’in desteğiyle Treyarch’tan bir Soğuk Savaş / Vietnam dönemi Black Ops oyunu olması bekleniyor. PS4, Xbox One ve PC’nin yanı sıra PS5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülen çapraz nesil bir oyun olması şaşırtıcı olmaz.

Warzone, Call of Duty’nin 2018’in Call of Duty: Black Ops 4’teki Blackout modunu izleyen ikinci battle royale oyunu. Ancak Blackout sadece Black Ops 4 satın alan kişiler için mevcuttu. Warzone ise ücretsiz oynanabilir olması ile büyük ilgi çekmiş durumda.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here