Ana sayfa Haber Corsair Metro Exodus İçin Deep Silver İle Ortaklığını Açıkladı

Corsair Metro Exodus İçin Deep Silver İle Ortaklığını Açıkladı

769
0
PAYLAŞ

Metro Exodus, 4A Games tarafından geliştirilen, hayatta kalma, korku ve heyecan dolu savaş ve gizliliği harmanlayan bir oyun. İlk defa Metro oyuncuları, kıyamet sonrası Moskova’nın yeraltı tünellerini terk edip Rusya’nın radyoaktif kalıntıları üzerinde kıtalar arası bir yolculuğa dahil olacaklar. Bu yolculuk onları Spartan Rangers’a götürecek.

Oyun ilerledikçe dinamik olarak tepki verecek olan iCUE uyumlu RGB ürünlerini kullanarak oyun içinde yepyeni deneyim yaşayabilecekler. Corsair, standart PC aydınlatmasının ötesine geçen oyun içi etkileşimler oluşturmak için Metro Exodus’un geliştirilmesinde geliştirici 4A Oyunları ile yakın bir şekilde çalışmıştır.

Corsair ‘in kurucusu ve CEO’su Andy Paul, “Bu yılın başlarında Corsair iCUE’da oyun içi ışıklandırma entegrasyonunu yaptığımızdan beri, kullanıcılarımız gelecekteki destekli oyunlar için isteklerine tutkuyla bağlılar. Önümüzdeki yılki en çok beklenen oyunlardan birine benzersiz bir şekilde tecrübe getirdik” açıklamasında bulundu.

Deep Silver’ın ana şirketi Koch Media’nın COO’su Klemens Kundratitz, “Corsair iCUE dinamik aydınlatma, oyunun ötesine geçmemize ve Metro Exodus’u yepyeni bir seviyeye getirmemizi sağlıyor” dedi. “Oyuncularımızın sistemlerini etkileyici görsel geribildirimin güç merkezlerine dönüştürmek için Corsair ile ortaklık yapma şansına girdik.”

Corsair iCUE aydınlatmasının Metro Exodus’a uygulanması ve entegrasyonu ile ilgili diğer detaylar önümüzdeki aylarda açıklanacak. Metro Exodus dünya çapında 22 Şubat 2019’da dünyaya açılıyor.

Battlefield V Açık Beta İzlenimleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here