Ana sayfa Haber Yeni Crysis Oyunu Söylentilerinde Doğruluk Payı Var mı?

Yeni Crysis Oyunu Söylentilerinde Doğruluk Payı Var mı?

311
0
PAYLAŞ
Crysis
Crysis

Crysis ilk çıkışı ile birlikte FPS dünyasını değiştirmesinden bu yana 13 yıl geçti ve tüm bu donanım test etme teknolojisinin arkasındakien iyi FPS oyunlarından biri oldu. Devam oyunu asla aynı beğeniye ulaşmadı, ancak yeni bir oyun geliyor gibi görünüyor. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan bir dizi teaser yeni bir Crysis oyununun geleceği konusunda yeni bir umut sunuyor.

Bugün, Twitter’daki resmi hesap sadece “veri alınıyor” yazan bir mesaj gönderdi. Yaklaşık dört yıl içinde hesaptan çıkan ilk tweet. Profil açıklamasına bakıldığında Crysis 3’ün “şimdi PC, Xbox 360 ve PS3 için kullanılabilir” olduğunu gururla duyuruyor. Bu teaser’ın ne anlama geldiği hakkında daha fazla bilgi henüz mevcut değil.

Birkaç hafta önce, Crysis için resmî web sitesi bir güncelleme aldı ve şimdi orijinal oyunun kahramanı Nomad’ı içeriyor ve ilk oyunun açılışındaki uçak tipine çok benziyor. Site güncellemesi de bir 1 Nisan etiketi içeriyordu, ancak bu mevsimsel bir şakadan daha fazlası gibi görünmeye başlıyor.

Bu bulmacanın bir parçası daha var: “On yılın oyunları” başlığına sahip bir CryEngine vitrin videosu. Mart ayında yayınlanan bu videoda Crysis 1 görüntülerinin PC orijinaline uymayan özellikler ve aydınlatma efektleriyle biraz tuhaf göründüğünü göze çarpıyor. Üstelik ilk oyun 2007 yılında çıkmıştı. Görünüşe göre yeni bir Crysis oyunu duyurusunun geleceği ve yüksek ihtimal ile orijinal oyunun uygun bir remaster sürümü olduğu popüler bir görüş.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here