Ana sayfa Haber Dauntless İçin Yeni Canavar Geliyor, Boreus

Dauntless İçin Yeni Canavar Geliyor, Boreus

801
0
PAYLAŞ

Maelstrom’un kalbinden, uçan canavarları kontrol etme kabiliyetine sahip, soğuk elementini kullanan bir canavar olan güçlü Boreus geliyor. Bu küçük uçan canavarlar Boreus’u hem zarardan korur hem de saldırı yapabiliyorlar.

Boreus Dauntless dünyasında soyu tükendiği düşünülen bir canavar olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki diğer canavarların aksine bu sefer tek başına karşımıza çıkmıyor. Beraberinde 3 farklı tipte uçan minik canavarlar ile geliyor.

Stalker

Stalkerlar, avcıları çevrelemeyi ve keskin bacakları ile onlara saldırmayı tercih eden yaratıklar. Uzun, bıçak gibi bacakları ile saldırı yaparlar ve diğer uçan canavarlara göre biraz daha küçükler.

Spitter

Spitter, uzaktan donmuş mermileri tükürerek savunmasız avcılara yüksek zarar verme potansiyeline sahipler.

Bomber

Bomber belkide Boreus’un uçan canavarları içerisinde en tehlikelisi olabilir. Birer bombaya dönüşen bu canavarlar Boreus’un düşmanlarını patlatmak için kendilerini feda ederler, hatta bazen onlarla birlikte diğer uçan canavarları da alırlar.

Boreus ekipmanları oldukça şık gözüküyor

Boreus ekipmanları oldukça şık gözüküyorYeni bir canavar demek yepyeni ekipmanlar anlamına geliyor. Henüz Boreus’un zırh ve silahlarının özellikleri hakkında bilgi sahibi değiliz ancak zırhların savunmaya yönelik özelliklere sahip olacağını tahmin etmek zor değil. Silahların ise Ostian tarzına sahip olacağı açıklanmış durumda.

Boreus hakkında daha detaylı bilgi için yayımlanan blog yazısına göz atabilirsiniz. Aynı blog yazısı wildlands adında ilk defa duyduğumuz bir yerden de bahsediyor. Sanıyoruz önümüzdeki günlerde Dauntless dünyası büyümeye devam edecek.

Dauntless Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here