Ana sayfa Haber Epic Games Store Oyunları | Amnesia ve Crashlands

Epic Games Store Oyunları | Amnesia ve Crashlands

406
0
PAYLAŞ
Epic Games Store Amnesia
Epic Games Store Amnesia

Bu hafta, her hafta olduğu gibi Epic Games Store ücretsiz iki oyun sunuyor. Bunlardan ilki 2010 yılında çıktığı zaman adından bir hayli söz ettiren korku oyunu Amnesia: The Dark Descent. Diğer oyun ise yabancı bir gezegende hayatta kalma oyunu olan Crashlands.

Amnesia: The Dark Descent

Amnesia, birinci şahıs gözünden oynanan bir korku gerilim türünde bir oyun. Daniel adındaki ana karakter bir hiçliğin ortasında uyandığında hafıza kaybı dolayısı ile hiçbir şey hatırlamamaktadır. Gerilim dolu mekanları keşfederken bir yandan Daniel’in korkunç hatıraları da geri gelmeye başlar.

Korkunç bir kalenin mahzenlerinde gezerken tek savunma yolunuz kaçmak ve saklanmak olacak. Asıl soru ise gerçekten sizi takip eden biri mi var yoksa aklınız siz bir tür oyun mu oynuyor? Bu türden sevenler ve daha önce oynama fırsatı bulamayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Crashlands

Crashlands, Flux Dabes adındaki bir galaktik kamyoncunun Hewgodooko adındaki bir uzaylı tehditi yüzünden yabancı bir gezegende mahsur kalmasını konu alıyor. Bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan gemimizden düşen kargoları geri topluyoruz.

Woanope adındaki bu gezegende hayatta kalmak için gezegenin gizemleri çözmeli, tehlikeleri yaratıklar ile savaşmalı ve yerel yaşamı ehlileştirmek gerekiyor. Çizgi film benzeri grafiklere sahip olan Crashlands aynı zaman 2 kişi ile co-op olarak oynanabiliyor.

Gelecek haftanın ücretsiz oyunu Ölüm meleği rolünü üstlendiğimiz Death Coming olacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here