Ana sayfa Haber Epic Games Store Oyunları | For the King

Epic Games Store Oyunları | For the King

395
0
PAYLAŞ
For the King
For the King

Bu hafta, son zamanlarda alıştığımızın aksine Epic Games Store ücretsiz olarak sadece bir oyun sunuyor. Ancak For the King çıktığı zaman büyük beğeni toplamış ve oldukça yüksek inceleme puanlarına sahip bir oyun.

For the King

Oyunun ana senaryosu uzak diyarlar da ki bir krallığın kralının ölmesi ve bununla birlikte kaosun bütün topraklara yayılması ile başlıyor. Her şeyi yoluna koyması gereken oyuncular çekicini, yayını, asasını alarak yola koyulur. Hikâye ilk başta ne kadar klişe başlasa da oyunun ilerleyen zamanlar da iyice dallanıp budaklanıyor.

For the King sıra tabanlı dövüş ve roguelike unsurları birleştiren bir oyun. Her oyun farklıdır ve rastgele oluşturulan haritalar, görevler ve olaylar içerir. Tek oyunculu veya çevrimiçi co-op olarak oynanabilir. Ayrıca, Dungeon Crawl, Frozen Expanse Adventure, Gold Rush Un-Cooperative Mode, Into The Deep ve daha fazlası dahil olmak üzere piyasaya sürülen tüm genişletme içeriğine sahiptir.

Özellikle masa üstü oyunları sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun olan For the King’in en çok ilgi çeken kısmı arkadaşlarınız ile oynanabilir olması. Oyun ilk çıktığı zaman en beğenilen ve ilgi çeken kısmı bu olmuştu. Oyunu 30 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Gelecek haftanın ücretsiz oyunlarından ilki 2010 yılında çıktığı zaman adından bir hayli söz ettiren korku oyunu Amnesia. Diğer oyun ise hayatta kalma oyunu olan Crashlands.

Ashes of Outland İncelemesi | Hoşgeldin Illidan

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here