Ana sayfa Haber Fallout 76: Wastelanders Çıkışını Yapıyor

Fallout 76: Wastelanders Çıkışını Yapıyor

250
0
PAYLAŞ
Fallout 76
Fallout 76

Biraz gecikmeden sonra, Fallout 76 oyuncuları için nihayet bugün ilk kez NPC karakterlerin oyuna eklendiği Wastelanders içeriği erişilebilir olacak.

Oyuncular, Fallout 76’nın oldukça tartışmalı çıkışından beri seslendirilmiş insan NPC’leri için adeta yalvarmıştı. Çünkü çoğu kişi için oyun bu şekilde herhangi bir Fallout oyununun kişiliğe sahip olmadığını hissettiriyordu. Wastelanders, yerleşimcileri ve akıncıları, Fallout 4’teki gibi özgün yol arkadaşları ve dallanan diyalog sistemlerini içeren yeni bir hikâye ile geliyor.

Fallout 76: Wastelanders

Wastelanders, Fallout 76’nın bir kopyasına sahip olan herkes için ücretsiz. Hem PC hem de konsol oyuncuları için yaklaşık 70 GB’lik bir indirme boyutu bekleniyor. Steam hesabınızı 12 Nisan’dan önce Bethesda.net hesabınıza bağladıysanız ve doğal olarak Fallout 76’nın ücretsiz bir kopyasını aldıysanız, oyunu şimdi Steam’e önceden yüklemeye başlayabilirsiniz. 14 – 28 Nisan tarihleri arasında Steam’de Fallout 76 satın alanlar, Fallout 1, Fallout 2 ve Fallout Tactics’i içeren Fallout Klasik Koleksiyonunun sahibi olacaklar.

İlk yeni hikâye, Vault 76’dan ayrılır ayrılmaz başlamakta ve ikinci yarısı 20. seviyeye ulaştığında devam etmekte. Oyuncular yine de oyunun orijinal versiyonunda yaptığı her şeyi yapabilecekler. Ancak muhtemelen dolaşan bir sürü yeni NPC görülecek. Wastelanders içeriği TSİ 16:00’dan itibaren erişilebilir olacak. Yeni içeriğin oyuna ne kadar hayat getireceğini ise zaman gösterecek ancak topluluğun en çok istediği özelliklerden biri olduğu için büyük ölçüde pozitif bir tepki alınacağı bekleniyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here