Ana sayfa Haber Fortnite Cadılar Bayramı Kozmetikleri Sızdırıldı

Fortnite Cadılar Bayramı Kozmetikleri Sızdırıldı

1376
0
PAYLAŞ

Fortnite 6. Sezonu bir süredir bizlerle birlikte. Yeni gelen yama üzerinde yapılan Data-Mining ile birlikte Cadılar Bayramı’nda bizleri bekleyen yeni kozmetikler ortaya çıkmış durumda.

6. Sezon’da gözlemlediğimiz Yükselen Karanlık ve Cadılar Bayramı temasına uygun kozmetiklerin bizleri beklediğiniz görmek oldukça güzel. Ayrıca Cadılar Bayramı ile birlikte gizemli küpün hareketleri de meraklandığımız konular arasında.

Bizleri bekleyen Cadılar Bayramı kozmetiklerinin kadın olan versiyonun isimi Straw Ops erkek versiyonun isimi ise Hay Man iki kozmetikte korkuluk temasına sahip. Ayrıca yeni iki adet çanta, glider ve kazma kozmetiği de bizlerle olacak gibi görünüyor.

Görünüyor ki karakter kozmetiklerinin yanı sıra çanta kozmetikleri korkuluk temasına sahip, ayrıca Glider’lardan Field Wraith isimli olan bir çok oyuncunun favorisi olacağını düşüyoruz.

Cadılar Bayramı Kozmetikleri karanlık temaya oldukça uygun görünüyor

Playground Etkinliği Geri Dönüyor

Ayrıca oyuncuların çok sevdiği Playground etkinliği de Cadılar Bayramı ile birlikte geri dönüyor. Bizlerle birlikte olduğu dönemde topluluğun yoğun ilgi gösterdiği Playground etkinliği FNBRLeaks‘in yaptığı Data-mining ortaya çıkarttıkları doğrultusunda bizlerle birlikte olacak gibi görünüyor.

Bir önce ki etkinlikten farklı olarak Cadılar Bayramı etkinliğinde oyuna gelmesi beklenen Playground’da oyuncu hasarı, koşu hızı ve eşya düşme hızı gibi yeni değerler bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Gizemli Küple İşimizin Bittiğini Düşünüyorsanız Tekrar Düşünün

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here