Ana sayfa Haber Gods & Monsters Nasıl Bir Oyun Olacak?

Gods & Monsters Nasıl Bir Oyun Olacak?

747
0
PAYLAŞ

Gods & Monsters, Ubisoft’un E3 2019 sunumu sonunda sadece bir fragman olarak ortaya çıktı, ancak bize oyun hakkında fazla bir şey söylemedi. Aradan bir ay geçtikten sonra, görünüşe göre Ubisoft Quebec oyun hakkında daha detaylı bilgiler vermeye hazır durumda. Oyunun fragmanına baktığımızda Zelda sanat tarzına sahip bir Assassin Creed oyunu gibi görünüyor.

Ubisoft’un resmi blog sayfasında, Jonathan Dumont ve Marc-Alexis Côté, Gods & Monsters’ı hakkında yeni bilgiler paylaşmışlar. Gods & Monsters, Assassin’s Creed gibi bir açık dünya aksiyon oyunu, fakat daha az ciddi bir oyun olacak.

Bu oyunun fikri Assassin’s Creed Odyssey geliştirilme aşamasında ortaya çıkmış. Odyssey dünyası gibi ancak çok daha fazla mitolojinin işin içerisine katılmış olduğunu düşünebilirsiniz. Diğer oyunun gerçekçiliği nedeni ile bu mitolojik öğeler belirli bir sınırı geçemiyor. Ancak yeni oyunda böyle bir sınırlama olmayacak.

Oyunda Fenyx adında özelleştirilebilir bir kahraman olarak oynayacağız. Olympus tanrıları, Yunan mitolojisindeki en korkunç canavar Typhon’a yenik düşmüşler ve onları kurtarma şansı oyuncuların elinde olacak. Oyuncular Görünümlerini, zırh ve yetenekleri değiştirebilecekler.

Oyunda çift zıplama gibi Assassin’s Creed oyunlarında görmediğimiz yeteneklerde olacak. Örneğin bir cyclops ile kapışırken çift zıplama ile gözüne vurup bir süre sersemletme gibi değişik mekanikler ile karşılaşacağız. Oyunun çıkış tarihi 25 Şubat olarak açıklanmış. Ancak ne kadar büyük bir oyun dünyası olacağı konusu henüz netlik kazanmadı.

Destiny 2: Shadowkeep Finishing Moves Sistemi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here