Ana sayfa Haber PUBG’ye Sanhok Haritası İçin Etkinlik Bileti Geliyor

PUBG’ye Sanhok Haritası İçin Etkinlik Bileti Geliyor

1254
0
PAYLAŞ

PUBG tanıdık bir sistem ile yeni haritası için bir etkinlik getiriyor. Sanhok etkinlik bileti haritanın çıkışıyla bizlerle birlikte olacak.

PUBG Corp. kutular ve anahtar sistemi dışında kozmetik edinebileceğimiz etkinlik bileti sistemini duyurdu. İlk olarak Sanhok haritasının gelişiyle birlikte oyuna eklenecek sistemin daha sonra farklı etkinliklerde de kullanılacağı duyurulanlar arasında.

Etkinlik Biletini Nasıl Edineceğiz?

Fiyatı 10 dolar olarak belirlenen etkinlik biletini Sanhok haritasının oyuna ekleneceği yamayla birlikte oyun içerisinden satın alabileceğiz. Fortnite’ın sezon savaş biletiyle aynı özelliklere sahip olacak olan sezon biletinin içeriği de oldukça benzer. Etkinlik biletine özel kıyafetler ve seviye atlayarak edineceğimiz kozmetikler sezon biletiyle birlikte oyuncularla olacak.

Etlinlik Biletinin İçeriği Hakkında Bildiklerimiz

Sanhok etkinlik bileti Fortnite’dan tanıdığımız seviye atlamayla edinilen kozmetikler içeriyor olacak. 30 seviyeden oluşacak etkinlikte seviye atlayarak özel kıyafet ve silah kozmetiklerine ulaşacağız. Seviyeyi basitçe oyunu oynayarak atlayacağız, oyunda hayatta kaldığımız her beş dakika için 2 tecrübe puanı alacağız bu oran etkinlik bileti sahipleri için 4 tecrübe puanı olacak.

Günlük, haftalık ve haritaya özel görevlerle seviyemizi yükselteceğimiz gibi, bu görevlerden kozmetikler de edinebileceğiz. 22 Haziran-21 Temmuz arasında bizlerle olacak etkinliğe özel kozmetikler etkinlik sona erdiğinde bir daha kazanılamayacak.

Etkinliğe özel kazanılacak kozmetiklerin seviyeleri ise şu şekilde olacak

1-10 Seviye

11-20 Seviye

21-30 Seviye

PUBG yakın zamanda Greene’nin yapmış olduğu açıklamaların etkisindeyken, fikir çalma konusunda davalık olduğu Fortnite’ın sezon biletini kopyalamış olması oldukça göze batan bir durum. Elbette PUBG oyuncu topluluğunun hoşuna giden etkinlik bileti, gelecek günlerde çok tartışılacağa benziyor.

Astroneer Çıkış Tarihi ve Yol Haritası Belli Oldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here