Ana sayfa Oyun espor Rainbow Six Siege, Playstation Tournaments Açık Seri’ye Katılıyor

Rainbow Six Siege, Playstation Tournaments Açık Seri’ye Katılıyor

39
0
PAYLAŞ
Rainbow Six Siege Playstation Tournaments

Bugün Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in 1 Eylül’den itibaren PlayStation Tournaments Açık Seri’ye katılacağını duyurdu. PlayStation Tournaments Açık Seri, dünyanın dört bir yanından oyuncuları rekabet etmeleri ve en sevdikleri rekabetçi oyunların keyfini çıkarmaları için bir araya getirirken, rekabet seviyesini de yükseltti. Bu iş birliği sayesinde Ubisoft, PlayStation 4 konsolunda düzenlenen haftalık ve aylık turnuvalarla herkese açık Rainbow Six Siege’in grassroots yarışmalarını geliştirme çabalarını sürdürüyor.

Dünyanın dört bir yanından PlayStation 4 oyuncuları artık haftalık çevrim içi elemelere katılarak rekabetçi R6 Siege’e katılma fırsatına sahip olacak:

  • Perşembeleri: Asya-Pasifik, Latin ve Güney Amerika elemeleri.
  • Cumaları: Doğu Avrupa ve Kuzey Amerika elemeleri.
  • Cumartesileri: Batı Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu elemeleri.

Oyuncular compete.playstation.com‘a kaydolarak hem etiketler hem de temalar, avatarlar, sanal para birimi ve gerçek para gibi özel ödüller için yarışabilir. Haftalık elemelerdeki en iyi takımlar, ek ödüller kazanma şansı için aylık finallerde yarışacak.

PlayStation Tournaments Açık Seri’nin yarışma ayrıntıları ve kuralları hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tom Clancy’s R6 Siege hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.rainbow6.com adresini ziyaret edin ve bizi twitter.com/UbisoftTR adresinden takip edin.

Rainbow Six Esports ile ilgili her şey için lütfen www.rainbow6.com/esports adresini ziyaret edin ve bizi twitter.com/R6esports ve Instagram.com/R6esports adreslerinden takip edin.

Crystal Guard, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’de Bugün Çıktı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here