Ana sayfa Haber Shadow of the Tomb Raider “Yapımcı Açıklamaları”

Shadow of the Tomb Raider “Yapımcı Açıklamaları”

822
0
PAYLAŞ

Lara Croft deyince sanırım bir durup eski yıllarını düşünmeyen oyuncu yoktur şu dünya da. Hiç bir şey yapmamış olsan bile en az bir oyununu açıp oynamış ya da merak edip bakmışsındır. Onları da mı yapmadın kesin filmini izlemişsindir. Onu da mı yapmadın? O zaman ne işin var burada git başka yazı oku… Heh Lara Croft seven kardeşim sen kaldın mı gel şimdi devam edelim.

Shadow of the Tomb Raider serinin son oyunu olacak. Seri derken de Lara’nın gençlik halinin olduğu dönemden bahsediyorum son iki oyundur oynadığımız. Bu haber ne kadar üzücü olsa da, herşeyi tadında bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor değil mi?

Lara Croft Ölmez Vatan Bölünmez

Yani tam olarak bunu demese de Eidos Montreal’in başı olan David Anfossi “Lara Croft Öldüremezsiniz” diyerek Tomb Raider serisinin geleceğini açık bıraksa da, Shadow of the Tomb Raider’dan sonrasını da pek düşünmediklerini belirtmiş bulunuyor. Hatta tam olarak “Açıkca söylemek gerekirse, Tomb Raider’ın geleceği ile ilgili bir şey şimdilik düşenmedik. Gelecek de Eidos Montreal olarak bir sonra ki Tomb Raider ile ilgili bir planımız yok.” diye bir açıklamada bulundu.

Gelecek Oyun da Lara’nın Nasıl Tomb Raider Olduğunu Göreceğiz

Shadow of the Tomb Raider’ın konusu seride ki diğer oyunlara nazaran daha ilgi çekici duruyor. Oyun da Lara Croft’un nasıl Tomb Raider kimliğine büründüğünü göreceğiz. Teknik olarak bildiğimiz arkeoloji öğrencisi olan Lara Croft’un nasıl mantara bağlayıp da silah manyağı ramboya döndüğüne şahit olacağız ki, düşüncesi bile hoş geliyor.

Bu Üçleme Tomb Raider Hakkında Değil

Evet tam olarak bunları söyledi David Anfossi. Bu üçleme tamamen Lara Croft hakkında olduğunu söylese de, şu şekilde açıkladı bu durumu. “Eğer önce ki oyunları oynadıysanız, 1996’dan bugüne olan, Tomb Raider’ın devamlı gizemli bir şeyler bulma üzerine yoğunlaştığını falan filan görürdünüz. Ama orada gördüğünüz Lara Croft tamamen mükemmel bir karakter. İki silah taşıyan, sağdan soldan atlayan, takla atan, kayan. Adeta bir kaplan (ıırrrr). Bang, bang, bang, sanki bir James Bond. Bu üçlemenin Tomb Raider’ın nasıl bu hale geldiği ile alakalı tam olarak.”

Daha Önceden Olmadığı Kadar Karanlık ve Kasvetli

Diyerek açıklamalarına devam eden Anfossi “Oyun sert bir koşullarda geçecek. Orman da olmasına rağmen, ki biliyorsunuz. Orman onun uzmanlık alanlarından birisi. Orman da ki herşey düşmana olduğu kadar bize de ölümcül olacak.” diyen David Anfossi serinin hayranlarına son noktayı bu şekilde koyuyor. Bakalım nasıl bir oyun çıkacak önümüzde ki günlerde göreceğiz. Biz bu duruma ne diyoruz? Hadi kızım silahları eline al BANG BANG BANG.

No Man’s Sky NEXT Başlangıç İpuçları

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here