Ana sayfa Haber Vince Zampella DICE LA Stüdyosunun Başına Getirildi

Vince Zampella DICE LA Stüdyosunun Başına Getirildi

635
0
PAYLAŞ

Vince Zampella denildiği zaman akla Jedi: Fallen Order ve Apex Legends gelse de kendisi aynı zamanda Call of Duty serisini yaratanlardan biri. Özgeçmişi bu kadar zengin olan bir kişinin yepyeni bir stüdyonun başına getiriliyor olması hiç kuşkusuz kafalarda birkaç soru işareti oluşturdu.

Zampella artık DICE LA stüdyosunun başına getirildi. Bu stüdyo daha önce DICE’ın kendi projelerine yardımcı olmuş bir firma. Daha geçmişe gidersek Danger Close Games’in kapatılmasından sonra oluşturulmuş bir stüdyo ve şimdiye kadar kendi oyunlarını geliştirmemişler. Ancak görünüşe göre bu durum değişmek üzere.

Yeni yılda ilk olarak isim değişikliğine gidecek olan stüdyo sonrasında işe alım yaparak yeni bir oyun projesine başlayacak. Vince Zampella yaptığı açıklamada yeni stüdyonun Respawn ve DICE’tan farklı bir yönde ilerleyeceğini söylemiş. Yeni stüdyo liderliğinin yanı sıra Respawn Entertainment içindeki pozisyonunu korumaya devam edecek.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Titanfall evreninde geçen yeni bir oyun görmek için daha fazla beklemek zorunda kalmayız diye ummaya devam ediyoruz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here