Ana sayfa Haber WoW Classic 4. Aşama Yeni İçerikleri Eklendi

WoW Classic 4. Aşama Yeni İçerikleri Eklendi

435
0
PAYLAŞ
WoW Classic
WoW Classic

WoW Classic için en unutulmaz baskın bölgelerinden biri olan Zul’Gurub oyuna eklendi. Stranglethorn ormanlarının derinliklerindeki antik trol şehri Zul’Gurub’da kadim bir kötülük uyanıyor. Maceracıların en güçlü 19 arkadaşlarıyla güçlerini birleştirip bir zamanlar Gurubashi trol kabilesinin göz bebeği olan bu yeni raid bölgesinin gizemlerini çözmesi gerekecek.

Ayrıca Kâbus Ejderhaları Azeroth’a geldi. Horde ve Alliance savaşçılarının Azeroth’un çeşitli yerlerindeki dört önemli geçit noktasında onları dize getirebilmek için olabildiğince fazla müttefik toplaması gerekecek. Son olarak usta balıkçılar, Azeroth’un en iyi balıkçılarının çeşitli ödüller kazanabileceği haftalık Stranglehorn Balıkçılık Çılgınlığı’nda kendilerini kanıtlayabilecek.

Zul’Gurub, Nazferiti Gölü’nün doğusundaki Stranglethorn Vale’nin kuzeydoğu kesiminde yer alan 20 kişilik bir raid bölgesi. Gurubashi Trolleri için başkent olarak hizmet ediyordu, ancak sonunda iç savaş ve yolsuzluk tarafından yok edildi. Yüzyıllar sonra, Atal’ai Rahipleri, Kan Tanrısını Hakkar the Soulflayer’ı çağırmak ve onu kullanmak için kente döndüler.

Zandalar Kabilesi tekrar dirilen Kan Tanrısı Hakkar’ı durdurmalarına yardım etmek için maceraperestler arıyor. Zul’Gurub’a girmek için bir görev yapmak gerekmiyor ve sıfırlanma zamanı 72 saat olarak belirlenmiş. Bu güncelleme Wow Classic için gelecek olan içeriklerde aşama 4 olarak adlandırılıyor. Diğer aşamalarda ise öncelikli olarak Ahn’Qiraj ve sonrasında Naxxramas gelecek. Diğer aşamaların hangi tarihlerde açılacağı ise henüz belli açıklanmamış.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here