Ana sayfa Haber Yeni Bir XCOM Oyunu Duyuruldu

Yeni Bir XCOM Oyunu Duyuruldu

395
0
PAYLAŞ
XCOM Chimera Squad
XCOM Chimera Squad

Hiç beklenmedik bir şekilde yeni bir XCOM oyunu önümüzdeki 24 Nisan Cuma günü yayınlanacağı Fraxis tarafından duyuruldu. XCOM: Chimera Squad, XCOM 2’nin doğrudan bir devamı değil, oyuncuları yan bir hikâye çerçevesinde işlenen görevleri ile yaklaşık 20 saat boyunca önceden oluşturulmuş, insan ve insan-uzaylı melezi karakterleri kontrol altına alan daha küçük, bağımsız bir oyun.

XCOM 2 olaylarını izleyen beş yıl içinde çok şey değişmiş. Yenilen Overlord’lar, Dünya’dan kaçarak insanlar, melezler ve geride kalan uzaylı askerlerin birlikte çalıştıkça yeni bir türler arası iş birliği dönemine yol açmış. Barış içinde birlikte yaşamanın yeni bir dönemi. Ancak herkes bu olaylardan memnun değil: Gölgelerin içinde gizlenmek, bu cesur yeni dünyayı yere yakmaya kararlı gizemli güçler varlığını sürdürmekte ve onları durdurmak Chimera Ekibine bağlı.

Yeni kahramanlarımız XCOM: Chimera Squad

Önceki XCOM oyunlarında oyuncuların arkadaşlarının adlarını askerlerine verip daha sonra boşa harcandıklarında kendilerini kötü hissediyorlardı. Chimera Squad’ın ajanları, Viper’in dil çekme gibi türlere özgü saldırılar da dahil olmak üzere kendi farklı kişiliklerine ve yeteneklerine sahiptir. Farklı karakter sınıfları, güçlü kombo hareketleri yapmak için birlikte çalışabilir.

Sadece 11 karakterlik bir havuzla oynadığınız göz önüne alındığında, ölüm de farklı şekilde ele alınıyor. Karakterlerin sağlıkları sıfıra ulaştığında bir birimi kalıcı olarak kaybetmektense, oyunculara bayılma durumuna geçecek. Yapılan açıklamaya göre herhangi bir ajan bir takım arkadaşını stabilize edebilir, ancak bir oyuncu bir ajanı başarılı bir şekilde stabilize etmezse, görevi kaybedilir ve yeniden başlaması gerekir.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here