Ana sayfa Oyun Gamescom Yeni Saints Row Resmi Olarak Duyuruldu

Yeni Saints Row Resmi Olarak Duyuruldu

70
0
PAYLAŞ
Saints Row

The Saints Row serisi tamamen yeniden başlatılıyor ve adı sadece Saints Row. Bilgisayarlara dalmak, Burt Reynolds için zombileri öldürmek, başkan olmak ve süper güçlerle dünyayı yönetmek gibi önceki dört oyundaki tüm o tuhaf tuhaflıkların hiçbiri Saints Row’un Güneybatı Amerika’dan ilham alan yeni dünyası Santo Ileso’da olmadı.

Bu sefer, Saints ekibi, her biri kendi uzmanlığına sahip dört genç arkadaştan oluşan sıkı sıkıya bağlı bir grup. Planlayıcı ve iş zekası Eli, uzman sürücü Neenah, DJ ve akıcı konuşan Kevin ve birazcık başıboş Boss. Oyuncular Boss olarak, büyük veya küçük, genç veya yaşlı ve bunların arasında herhangi bir yerde tamamen özel bir karakter oluşturabilir.

İlginç bir şekilde, yeni oyun zamanla çekirdek Saints ekibine katılan genişleyen bir karakter kadrosuna sahip olmayacak. Suç imparatorluğunuzu yeni işletmelerle genişletirken isimsiz astları işe alacaksınız, ancak hikaye dört Saint kurucusunun etrafında şekillenecek.

Oyunun dağıtımcısı olan Deep Silver sözcüsü Saints Row’un Epic Games Store’a özel olacağını doğruladı. Deep Silver, bu sürenin ne kadar süreceğini netleştirmedi, ancak düzenleme Epic’in Metro Exodus ve Borderlands 3 gibi büyük oyunlar için yaptığı anlaşmalara benziyorsa, Saints Row muhtemelen en az bir yıl boyunca Steam’de olmayacak.

The Skywalker Saga İçin Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here