Ana sayfa Haber Cyberpunk 2077 The Witcher 3 Gibi Olacak

Cyberpunk 2077 The Witcher 3 Gibi Olacak

255
0
PAYLAŞ
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 hakkında gün yüzüne çıkan yeni gelişmeler The Witcher 3 oynayan oyuncular kadar CD Project Red oyunlarına ilk defa başlayacak oyuncuların da yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Witcher 3, oyuncuların eklenti paketlerinden neredeyse hiç şikâyet etmemeleri ile bilinmekte. Çünkü her iki genişleme paketi, Hearts of Stone ve Blood & Wine, içerik olarak incelemelerinde yüksek puanlar toplamışlardı. Bunun yanı sıra 2 ay boyunca her hafta eklenen 2 yeni ücretsiz indirilebilir içerik ile yeni görevler hem de ekipman setlerine kadar birçok yeni içerik ile oyun içeriği zengin tutuldu.

Son günlerde ortaya çıkan bir yatırımcı soru ve cevap belgesine göre, Cyberpunk 2077 benzer bir içerik modeline sahip olacak. CD Projekt başkanı Adam Kiciński’ye göre “The Witcher 3’ten daha az DLC olmayacağını” söylendi. Görünüşe göre Cyberpunk 2077 çıkışından sonra 6 ay arayla 2 genişleme paketi beklemek yerinde olur. Witcher örneğinde olduğu gibi bu ücretsiz içeriklerin çıkışından en az bir hafta önce duyurulması da beklenmekte.

The Witcher 3 örneğinde gördüğümüz gibi ufak ücretsiz içeriklerinde birkaç aylık bir süreçte düzenli olarak çıkışını bekleyebiliriz.The Last of Us 2 gibi büyük bir heyecan ile beklenen oyunların salgın sebebi ile ertelenmesinin aksine oyunun çıkışı bu yılın Eylül ayında ve henüz bir değişiklik yapılması beklenmiyor. Ancak multiplayer yani çoklu oyuncu modunun oyunun çıkışından çok daha sonra eklenmesi bekleniyor.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here