Ana sayfa Haber For Honor İçin Yeni Kahraman Black Priors Tanıtım Videosu Bizlerle

For Honor İçin Yeni Kahraman Black Priors Tanıtım Videosu Bizlerle

835
0
PAYLAŞ

31 Ocak tarihinde yeni sezonu başlayacak For Honor kahraman kadrosuna katılacak olan Black Priors’un tanıtım videosu bizlerle paylaşıldı.

Year of the Harbringer etkinliğinin birinci sezonunun çıkışıyla birlikte bizlerle olacak Black Priors için paylaşılan videoda bu gizemli grubun lideri Vortiger’e göz atma fırsatımız oluyor. Uzun kılıç ve kalkan kullanacak kahramanlarımız For Honor hikayesi içerisinde de yere sahipler.

Apollyon’nun Sadık Askerleri

Ubisoft bizlerle paylaştığı detaylarda Black Priors’u karanlık ve bildiğimiz onur kodunu hiçe sayarak kazanmak için her yola başvuran askerler olarak tanımladı. Bir zamanlar Apollyon’a sadık olan bu askerler liderlerinin ölümünün ardından Vortiger’in komutası altında Şovalye’ler ile birlikte savaşıyorlar. Fakat tanıtım videosunda ve Ubisoft’un bizlerle paylaştığı detaylar doğrultusunda eski öğretilerine sadık kalarak karanlık taraflarını savaş alanına getirecek gibi görünüyorlar.

31 Ocak’ta başlayacak yeni sezon ile birlikte Shugoki, Peacekeeper ve Warlord üzerinde de büyük değişiklikler bizi bekliyor gibi görünüyor. Bu değişiklikler hakkında detaylar daha paylaşılmamış olsa da uzun süredir kötü durumda olan Shugoki gibi kahramanların yeniden dizaynı beklenenler arasında.

Yeni kahraman Black Priors’u heyecanla bekliyoruz, özellikle Dante’s Inferno’yu anımsatan dizaynı ile bir çok oyuncuyu meraklandıran kahramanlara 3. Sezon Biletine sahip oyuncular hemen, sezon biletine sahip olmayan oyuncular ise 7 Şubat tarihinde 15000 çelik ile sahip olabilecekler.

Anthem İçin 8 Dakikalık Açık Dünya Oynanış Videosu Yayımlandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here