Ana sayfa Oyun Gamescom Marvel ve Fraxis Ortaklığından Midnight Suns Duyuruldu

Marvel ve Fraxis Ortaklığından Midnight Suns Duyuruldu

93
0
PAYLAŞ
Midnight Suns

Midnight Suns, gelecek olan en ilginç Marvel oyunu, duyuruldu. Uzaylı istilası strateji oyunları XCOM: Enemy Unknown ve XCOM 2’nin arkasındaki Firaxis ekibini oyunu geliştirmekte. Tasarımcı Jake Solomon XCOM ama Marvel kahramanlarıyla bekleyenlerin şaşıracaklarını açıkladı.

Marvel’s Midnight Suns, bugün Geoff Keighley’nin Gamescom şovunda sinematik bir fragmanla ortaya çıktı. Ancak oynanışın nasıl oacağı önümüzdeki hafta açıklanacak. Midnight Suns, Marvel görünümlü bir XCOM olomayacak. Ancak bir XCOM oyunu gibi yapılandırılmış. Dünyadaki görevleri seçeceğiniz The Abbey adında, yükseltilebilen bir üs var. Sıra tabanlı savaş görevlerinden birine başlamadan önce, 12 Marvel karakterinden oluşan bir kadrodan üç kahraman seçeceksiniz. 

Şimdiye kadar bu kahramanlardan dokuzu açıklandı: Dr. Strange, Magik, Iron Man, Wolverine, Ghost Rider (Robbie Reyes versiyonu), Blade, Captain America, Nico Minoru ve Captain Marvel.

Bununla birlikte, Midnight Suns, XCOM’dan büyük ve temel şekillerde ayrılıyor. Birincisi, oyuncu olarak görünmez komutan değiliz. Bir göreve gelmek için üç kahraman seçtiğinizde, The Hunter adlı özelleştirilebilir yeni bir Marvel kahramanı olan karakterinize katılacaklar. The Hunter olarak, Şeytanların Annesi Lilith’i yenmek için bir araya gelen bir kahramanlar ekibinin hikayesinin merkezinde olacağız.

Oyun, gelecek yılın Mart ayında piyasaya çıktığında Steam ve Epic Games Store’da PC için mevcut olacak. Oynanış fragmanı 1 Eylül’de midnightsuns.com‘da yayınlanacak.

Destiny 2 The Witch Queen Resmen Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here